Nepojede mne tedy v 3 kovým Mk nejela. Což je trochu blbý když to mám pak provozovat na beta verzi :(, ale zase výsledky vypadají dobře tak to stojí za to risknout. K.
no nerad bych byl beta tester na jednom z hlavnich spoju , jak rikam, nejde mi ani tak o tu podporu "n" jako spise o to, ze ma velmi peknou citlivost ona zminena karticka...
pockam na finalnejsi v4, pak snad nejake ty pokusy budou na miste
panove, umlklo to tu celkem,coz je myslim skoda..N-kovych karet je na trhu povic, co nejake zkusenosti ? Na foru MK jsem zahledl vysoke hodnoty presahujici i 100Mbit, chlubte se, mate na to prostoru habakuk
dale by mne zajimalo, je li nadeje, ze vznikne karta s pripojenim na 1 antenu (jako je z vyroby vsazena do RB711)...
dle meho ,,zkouseni" cerstve po uvedeni - na vetsi vzdalenosti - nad 5km to jede naprd, na kratsi to je lepsi ale d nstreme je d nstreme, jinak co se tyce karty s jednim konektorem tak to je u Nka podle me trochu blbost, kdyz je zalozeni na vicepolarizacnim antennim systemu nebo ne? jinak k r52n ti nic nebrani pripojit jen jednu antenu, par takovych spoju mam a jedou hezky, a co jsem si tak vsiml tak na nejakych mistech to jede skoro uplne stejne jak kdyz tam jsou pripojene dve anteny tak jedna, ale uz je to dlouho co jsem to zkoumal takze si to moc nepamatuju
no já ti nevím ... sám jsem byl jednou nařčen, že šířím bludy :-) Ve VO je odkaz na ČSNEN. A v té normě je kanálová maska 20MHz ... Čili sice selským rozumem nevidím rozdíl mezi 20 a 20+20 MHz, ale když se nad tím zamyslím, tak těch 40 je špatných třeba ve vztahu k DFS.