Tak si odpovím sám Vzhledem k tomu, že práce v odkazu je velmi kvalitní (alespoň dle hodnocení vedoucího a oponenta - A a A) bylo by pro mě těžké vytvořit něco lepšího, tudíž to Kv přijímač, nebo něco podobného to jistí.
PS: Určitě se do toho PDF podívejte, je to dost zajímavé čtení.
Už je to bezpředmětné, mám téma z trochu jiného soudku, ikdyž na mikrovlných kmitočtech. Co se týče použití integrovaných budičů, tak mi bylo řečeno, že zatím na trhu žádný vhodný pro vcsel není, prý se to zatím řeší eel modulátorem s přídavným obvodem pro nastavení biasu pro vcsel a to je zase moc velký (omezená velikost desky, v té práci jsou rozměry větší, protože na škole umí vyrobit jen dvoustranou desku), prý v průběhu roku očekávají dostupnost nového čipu. Kdybych si to dal, tak bych musel vytvořit model laseru v Ansoft Desingeru a tam by se potom ladily všechny ty serepetičky s parazitama a DPS. Přijímač letos nikdo nevypsal, a i kdyby vypsal pro mě by to nebylo zajímavé, protože se to tu řeší celkem dost narozdíl od diskrétního modulátoru v duchu staré Ronji, hold zatím neuvažuju příliš komerčně Jak na optiku roubovat DRM absolutně netuším, je to modulace pro digitální rozhlas KV a SV s podstatně nižší přenosovou rychlostí... ve škole stejně používají OOK.
Global display driver integrated circuit (DDIC) revenue will rise by a double-digit percentage in 2010, rebounding from steep losses during the last two years, but the long-term outlook for the industry remains pessimistic in the face of continued technological developments, warns display market research firm iSuppli, now part of IHS Inc. (NYSE: IHS).