Zdravim, uvazuji o napajeni POE u COMPEX WP54G . Docetl jsem se v dokumentaci, ze je mozno jej napajet od 9 - 48 V a omezene od 3,3 (nevi nekdo co to znamena omezene?). Napajeci zdroj (ktery nemam) pry dava 1A a 15 V.
Objednal jsem injektor a ted uvazuji o zdroji ... precetl jsem si technicke specifikace POE ... ale nevim, kolik presne do toho pustit V a A.
Pred casem jsem videl sikovnou tabulku, kde byly uvedeny "pomery" voltu a amperu u POE .. ted ji vsak jak na potforu nemuzu najit, kdyz ji potrebuji a tady jsem nic takoveho nenasel ... vzpominam si, ze to zacinalo 3,3V a 2A ... potom bylo pet voltu ... a dal uz nevim ;o) aby si s tim ten extraktor poradil a vystabilizoval to v pohode. Nema nekdo link teto tabulky, nebo muze poradit treba nejaky vzorec na vypocet? Dekuji. Jaromir
Bohuzel nemam stabilizovany laboratorni zdroj, abych zkousel ... kdy se chova stabilne.
Ted jsem nahodou nasel DC zdroj na kterem pisou 6/12V (ma prepinac) a 1A ;o) Bude tech max 1000mA stacit? ... hmm, je to nejaka china ... na boku malinkymi pismeny pisou (jelikoz ma prepinac mezi 6 a 12V), ze celkove dava 9W. Hmm a potom pisou na jine nalepce 12W max ... cemu verit? Mehehe. Babo rad, vecer to zkusim premerit