Vodáč nejlevnější?????????? Právě pro tu drahotu jsme od nich utekly. O2 přišlo tenkrát s Neonama. Xkrát jsem volal prosil vyhrožoval nadával skoro půl roku. Nezájem. Platili jsme jim cca 6000 za jedno číslo měsíčně. Dneska u O2 platim to samé za tři telefony. Párkrát jsem přemýšlel, že bych šel zpět a když jsem chtěl nabídku nabídly mne to samé s tou slevou o tisíc Kč na telefon dráž. Další věcí je pokrytí vodafon nemá stále plně pokrytou celou čr svojí sítí a stále jede přes BTSky O2. A musím říct, že ledaskde je to sakra zádrhel v prioritě hovoru pro klienta Vodafonu který je jaksi až na konci za smskama když to přeženu. Další Věcí je reklamace dodnes mne i přes rozhodnutí ČTÚ nevrátili přeplatky za neuskutečněné hovory. Dokonce se je nechaly znova zaplatit když jsme k nim šly s odůvodněním, že systém je eviduje jako dluh.
Takže s červeným morem mne dejte pokoj jsem u kyslíku a byť to skřípe na obchodní stránce co do volání žádný problém za pár tisíc deset tisíc minut do kterékoliv sítě mne zatím nikdo jiný v čr nenabídl. K.
OK, tak nez tu vznikne flame kterej operator je lepsi, tak bychom se snad na zacatek mohli dohodnout, jestli je nekdo schopen to zaridit tak, aby to fungovalo...vubec.
v pátek dopoledne plánuju přesun AP Flicka na nový stožár, takže počítejte s cca 3hodinovým výpadkem a podle toho co vím, tak by se to mělo týkat i AP Kolik, které je připojeno v tuto chvíli pouze přes Flicka.