myslim, ze vsichni rozumni legislativu (VO-R) znaji .. a jasne tedy vedi, ze se jedna o spoje v kanalech mimo VO-R .... tedy nejde ani tolik o vykon .. to teprve prijde .. ale spise o kanaly .. a prave tech uz moc volnych "legalnich" na vetsine mist v 5Ghz neni ... tudiz akce s vymenou za 10Ghz je zajimava ... takze kde je chyba ? .. proste nabizena alternativa
- development
- freenet, education
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
REJJA
rejja@email.cz
602743934
to danny - prodavaji, ale toto myslim bude otazkou velikeho zajmu a tim i zajmu ctu a coi ... co si budem rikat, hlavni tlak pujde od nynejsich vyrobcu spoju do 10Ghz .... a v podstate asi i od vetsich provozovatelu techto spoju, preci jen ochrana investic je zde zrejma ...
- development
- freenet, education