REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Díky za pochopení, pokud jste tohho schopní.
REJJA
rejja@email.cz
602743934
nenechávejte mi soukromé vzkazy, pište maily. Příspěvky vyjadřují moje soukromé názory, nikoliv názory společností, které mně zaměstnávají.
Chapu to tedy spravne tak ze Vas stvou cinani jakozto obsluha montazni linky? Ja mel doted za to, ze se bavime o vyvoji.
Ackoliv nejsem insider (Michale, zde tim myslim "clovek z oboru" ;-), domnivam se na zaklade svych zkusenosti, ze UBNT budou hlavne obchodnici a radia jim nekdo vyviji outsourcovane, ale i tak to porad bude firma v nejake civilizovane zemi....
REJJA
rejja@email.cz
602743934
on myslel asi neco ve stylu, ze ti vyvojari jsou sikmo-oky supaci ....
nicmene ono je v globale uplne jedno kdo je vyvojar, at je to klidne hrbaty bezuby priserne skaredy deda, hlavni pro mne bude vysledek jeho prace a tedy zarizeni plnici veskere normy .... pak at se vesele prodava treba za 20tisic ... jo pohoda ......... tu jde spis o to, ze cina pro nas je nyni synonymem pro nekvalitu a smejd ... nicmene sam vim, ze ne vzdy je tomu tak ... jde spise o duslednou kontrolu a plneni zazitych norem.
- development
- freenet, education
to danny - myslim, ze ne .. to by bylo velmi kratkozrake, dnes je z ciny fakt snad vsechno ... ale jde spise o normy a kvalitu daneho vyrobku .. ja uz jsem tu alergii na cinu vzdal davno .. proste jsem se smiril s faktem, ze vse je z ciny ... a je opravdu jen otazkou, kdo a jak dela tu kontrolu kvality a zda ty vyrobky dodrzi tu ci onu normu ... vicemene je me fakt jedno v jake pr*eli se vyrabi ... hlavni je co je vysledkem
- development
- freenet, education
REJJA
rejja@email.cz
602743934