Měl bych dotaz, je možné na tomto RB provozovat malý web. server?
OS je originál mikrotik. Jde mi o to, abych nemusel mít zapnutý PC, kde mi běží apache, nějak to importovat do toho mikrotiku. Velikost dat by nebylo více než 10MB.
No s tím OpenWRT jsem tu chvíli bojoval, měl jsem zde RB, který mi nechtěl běžet, vypisoval kernel-panic. Tak jsem tam dal ten OpenWRT. 10minut mi to testuje paměť než to naběhne tak jsem to řešení prozatím zavrhl.
Jinak s tím HotSpot se mi to celkem líbí. Sever profiles i server jsem vytvořil. Musel jsem zeditovat soubor rlogin.html a upravit přesměrování, aby mi nenabíhala stránka login ale index.
Nahrál¸jsem stránky, vše funguje akorát to má jeden problém, se kterým zde bojuji a nevím si rady.
Když ten Hotspot mám puštěný, stánky jdou, ale nedostanu se přes FTP do RB. Nejde mi ani přihlášení do RB přes webové rozhraní i když mám nastavení v "server profiles" http proxy port 81.
Přes WinBox konfigurace v pohodě.
Poradí někdo jak to nastavit?
nevim jestli bejvá standartně nainstalovanej ale asi budeš msuet přidat balíček hotspotu. Stránky hotspotu uvidíš přes ftp nebo ve files ve winboxu.???????????