Ja s tim 2A problem nemam a to jsem i deklaroval..
To ze ted nekdo vidi rude a chyta se kazdeho slovicka... No to je predevsim problem toho s vyssim nitroocnim tlakem..
to danny rekl bych, ze se prave pletes a spousty tech radioamateru jsou prave vyvojari .. jen ja jich v meste znam asi 5 a to si myslim, ze jsou tak vseci co tady jsou a ti vseci prave nad necim badaji a neco vymysli .. kdyz k nim prijdes domu je to radost s nima vykladat a koukat co vse tam maji a co delaji ... takze bych timto smerem urcite nebyl zly a naopak bych je podporil ...
- development
- freenet, education
To si myslim, ze se takto neda rict. Pokud nekoho od mladi zajima elektronika, specialne radiova technika... tak nejspise asi zacne delat nejake "amaterske" pokusy v mladi, mozna ho to pritahlo nekde do radioklubu... Asi si vybere treba technickou stredni skolu a nasledne VS zamerenou na obor, ktery ho zajima. Logicky po dostudovani na VS uplatni sve vedomosti v praci. Treba zrovna v praci ma pristup k odpovidajici technice... Ale asi nejde rict, ze by vzesel primo z radioamatera