Dobrý den. Jsem v této oblasti 100% nováček. Každopádně mě tento projekt velice zaujal a rád bych se díky czfreenet připojil k internetu.
Bydlím Na Bateriich 420/53, Praha 6
Viditelnost na jižní stranu ze střechy je veliká. Když to vezmu z leva tak je vidět Pražský hrad, hotel Pyramida, Studenské koleje, horní část Břevnova podél ulice Bělohorská, 2 panelové domy v ulici Radimova 27, 29.
Koukal jsem se na mapu připojení a přístupových bodu je tu celkem hodně. Co by kamenem dohodil je bod drino.net-tower právě na jednom z těchto panelových domů.
Abych pravdu řek nevím co v této chvíli pro to mám udělat, tak budu rád za všechny rady. Děkuji
Zajimala by me moznost pripojeni v ulici Mladeze 3, shanim pripojeni pro bratranka, ktery se zde aktualne zabydluje.
Nasel jsem, ze je moznost pripojit se nejspise u spoje.net, ale nabizene rychlosti v porovnani s komercnimi ISP se mi zdaji velice nizke v porovnani cena/rychlost.
Chtel bych se tedy zeptat, jaka je tam aktualne situace..
Hlavne tedy cenova/rychlostni.
Prozatim provadim srovnani s O2 a UPC, ktere je oboji dostupne v dane lokalite.
Samozrejme si jsem vedom, ze je rychlost symetricka, ale to se tezko vysvetluje nekomu, kdo si otevre 3 ceniky a vidi, ze UPC ma za 500 mesicne 30 mbit (neberu ted v potaz akcni cenu) nebo ze od O2 by mel "az" 20 mbit i s IPTV za 650 (neberu v potaz ze jak zname O2 tak to pojede sotva 1/2 rychlosti, kdyz budou cloveku nakloneni vsichni svati )
Timto nechci napriklad spoje.net nejak shazovat a verim, ze servis a hlavne rychlosti jsou opravdu skutecne a realne dosazitelne. Jen jak rikam vetsine lidi se tezko vysvetluje, ze je to vyhodnejsi i kdyz komercni ISP nabizeji vic.
Jen bych mel este dotaz, jak to u toho spoje.net je s dotazenim kabelu? Chapu spravne, ze kdyby si treba objednal Backbone 500 tak zaplati za instalaci 1500,- a pak ma 3 mesice zdarma nebo jak?