Ahoj, mam tady ALIX s CF kartou 2 GB a shanim nejkde na netu image distra kterou muzu nakopirovat na CF kartu a aby ALIX bootoval. Nasel jsem 4 GB verzi a tu jsem uspesne dostal na 8 GB kartu, ale tedka tady mam druhy ALIX a jen 2 GB kartu (muzu sehnat jeste i 4 GB ), ale na tuto kartu nelze pouzit image urceny pro 4 GB hlasi mi to ze karta je mala... A tak bych se chtel zeptat jestli nahodou nekdo nema vytvoreny image pro 2 GB kartu a jestli by mi to nekdo nekam nenahral..... .Zkousel jsem i nainstalovat primo na CF kartu pres TFTP ale nejak se mi to porad nevede a po nainstalovani neni ALIX bootovatelny...
No takze jsem tam nahodil Debian.. .a je to nejak debilne udelany... je tam virtual ram a vzdycky kdyz potrebuju neco zmenit tak musim napsat remountrw prekopirovat do adresare a potom znovu remountro... to je napytel..... jak budou fungovat scripty, ktery porad zapisou... to nebude fungovat. tak koukam na to distro voyage... ale to je jenom iso... a neni to uz vytvoreni image na CF kartu.....