Jen tak na uvod, bezva projekt. Doufam, ze se to bude rozrustat aspon geometrickou radou ;o)
Zajimalo by me, jake jsou moznosti v Hornich Pocernicich. Za nedlouho se tam budu stehovat a rad bych se pripojil. Lokalitu zatim moc neznam, ale je tam par vysokych panelaku a ty maji nahore hromadu anten az to neni pekne ) Co pres ne beha ovsem netusim. Myslim, ze z techto baraku neni problem videt jak na Cernak tak i smerem jizneji na Mecholupy. Ovsem muj problem je, ze budu sice az nahore, ale jen v 4 patrovem baraku, je to ulice Chvalkovicka. Hned naproti jsou take nejake 3 vyssi panelaky (cca 12 pater) a pak smer vychod je vetsi sidliste.
Jestli nekdo znatu tuto lokalitu a mate nejake namety jak to resit, budu rad.
Zdravim vsechny, jsem tu novy a koukam jak spadly z visen :-)) momentalne resim Internet do Jiren - to je asi 5 km od Pocernic. Jsem ochoten udelat cokoliv. mohu zridit i pripojny bod nebot mam nejvyssi barak v Jirnech. Takze bez problemu prikryju Jirny, Nove Jirny, Sestajovice, cast Klanovic, Uvaly. Neznam zatim dosah. Muzete-li se nekdo zapojit a poradit budu jen rad.
Cerny most brzi pripojime do Czfree.tak ze jestli se o vekendu nekdo zvas muze dostat na strechu tak se ozvete.Promerime signal na node Bratri E. a Ofcak .
Nemel by to byt problem
Ahoj, zacal jsem sledovat pred casem tento projekt a zacina se mi to cim dal tim vice libit. Chtel bych se nejakym zpusobem zapojit, prilozit ruku i znalosti k dilu a pomoci.
Hlavne mne zaujalo, ze se zacina blyskat na lepsi casy i v H.P. a protoze zde bydlim (nizsi panelakovy dum blizko Meinla). mohu byt v necem napomocen. Poradte jak se zapojit a i pak pripojit.
cau
sehnal sem v hp spostu daslich lidi. jedsen bydli v tech panelacich u diskontu (na staraku) a jeden ma primou viditelnnost na cerny most )ale vzadlenost tak na hranici 1 km) takze by se to dalo rozjet napiste jkak ste baleko s budovanim nebo kam vidite
Bylo by fajn, kdyby byli fsichni zaneseni do mapy, jinak se ostatni tezko dozvi kdo kde uz u tom vi a ma zajem.
Ja osobne jsem ve stadiu cekani, protoze kolem sebe nevim o nikom, bydlim tu teprve chvili. Pokud budu mit nekoho na dohled, muzu se pustit do bastleni Ronji. Na to abych to delal jen tak z nudy do zalohy bohuzel nemam cas.
Zdravím,
protože mi z nějakého důvodu nejede na mapě vypnutí mřížky (resp. to tam vůbec nemam), chci se zeptat, kolik lidí z hp a kde má umístené nody. Já osobně jsem poněkud dolejc, ale na nejvyšší paneláky, Černý most, Hostavice i dolní počernice mam přimou viditelnost, takže se signálem by neměl být problém. Jsem v ulici Spojenců, sice až dole ale s výše popsanou viditelností. Budu rád když popíšete své lokality
Tak protoze se mi v posledni dobe dostava stale vice dotazu na pripojeni do freenetu kolem nasi lokace.
A ja trochu nestiham.Vyhlasuji proto na TUTO STREDU ¨
to jest 23.10. sraz vsech lidi kteri me kontaktovali nebo maji zajem se pripojit. obzvlaste lide z lokalit Horni Pocernice,Vinor,Jahodnice.Kyje.Cerny Most.
sraz bude od OSMY hodin!!! V hospode NA Chlumecke ,na Rajske zahrade ,kde se uz uzkutecnil meeting minuly
HORN.Pocer. : dorazte na sraz jestli mate opravdu zajem ,na Rajske zahrade uz Freenet bezi.
Nebo vyslete zastupce
S pozdravem
L.
Ok, ten sraz je dobrej nápad. BTW vejdem se tam?
Na rajské zahradě to je? To je slušný, konkurence kabelovce..Snad se to dostane také k nám do H.P, ze všech na mapě tam mam nejblíž a přímou viditelnost.