Takze vazeni, karty uz mam u sebe doma.
Zitra volam do Ferimexu, ale co jsem zaslechl tak jsou pry na tom s antenama ted blede a dodavka asi za 14 dni (nepotvrzene info, vice zitra).
Sektor 180 bude pristi tyden, spolu s kabely.
2 Wolwerine: tvuj mail jsem cetl az ted. Objednavky se mely poslat do pondelka, ze holt mi posles mail az ve ST 00:02 , tak s tim ja nic nenadelam. Kartu mas, pro podrobnosti mi zavolej.
Ahoj
jsem zpet z hor.
Dneska jsem mluvil s eletrikari, ale bohuzel jen po telefonu. Jsou zanepradneny. Jsem s nima domluvenej na stredu dopoledne. Neslo by abych mel u sebe tu bednu? Nebo alespon mi poslete jeji presny romery.
Zejtra bohuzel jsem mimo Prahu, tak bych si tu bednu moch prevzit az ve stredu rano.
Chtel bych se s nima uz presne domluvit na tom kde vrtat, kde budou late atd. a hlave na terminu.
Zatim cau Standa
tak zatím co si byl nahorách tak jsme nakupovali, alespoň první fáze a to jsou tedy wi-fi karty.
Podle slov prodávajícího v i4 by měla být naše směrovka k dostání již ve středu nebo ve čtvrtek tento týden.
Bednu má u sebe Drakula, který AP víceméně již připravil ke spuštění jak po stránce hardwaru tak po stránce softwaru.
Musíš se tedy domluvit s ním, kontaktů na něj máš víc než dost, kdybych mohl jakkoliv pomoci nebo korigovat předání bedny ozvěte se Drakula nebo sranda. Zprostředkuji to, ale ne dřív než ve středu odpoledne. Takže pokud by neměl nikdo z Vás čas, dotáhnu to na Bonton sám.
Až bude skutečně anténa v našem vlastnictví, příjde na řadu jak doufám luha a jeho známí a udělají pro nás držáky na míru.
Jinak je nás tedy 12 a tak si tedy zpočtěte kolik máme peněz dohromady na AP.
Svojí vlastní kartu nyní již vlastní díky Drakulovi a mě kodan, wolverin, martina, petan, mamash, vasekd, luha a ja.
V AP jsou 2 karty a přijde tam ta třetí ethernetová.
Stay d konec
P.S.: Nevím, co to ještě znamená, ale na kartu a tu 1dB anténku přibalenou k ni jsem přes okno a betonovou zeď uprostřed bytu, nikoliv krajní pokoj u okna chytil ten BreezNet co tam má Magic na Bontonu (ty vydřiduši, jestli víte). Skáče to jak pominutý z kanálu na kanal, je fakt, že jsem tu anténu viděl pouze v ad hoc modu, v pseudo ad hoc a infrastructure nic, ale nechci tvrdit že jsem byl už na internetu nebo v jejich siti nebo tak neco, dostal jsem ip adresu 169.254.62.213 ale tím to haslo, žádny packet neprošel ani tam ani ke mě.
Docela jsem hrozně zvědavej až protáhnu od PC kabel k anténě venku před okno, co začnu chytat, asi se nebu stačit divit, kdo mě to celá ta leta tady ohřívá a griluje.
Jo jak jistě všichni víte na severní věži jsou 2 antény BreezNet, jedna, ta co ji tu vesele chytám má tuto MAC adresu:
02:60:7E:6F:DC:00 a ta druhá anténa, ta kterou vidíme z naší západní věže a která je v měření z Bontonu z 25. listopadu má tuto adresu 00:10:E7:F5:57:8E.
Ahoj,
tak jsem dneska zase schanel eletrikare co nam to maj natahat, ale marne. Dozvedel jsem se, ze jsou na jine bodove vlasnene stejnym majitelem. Ptal jsem se mobilech na ne, ale taky neuspeste.
Takze snad pristi tyden uz je sezenu.
tak jsem se dneska zkusil provizorne pripojit s pocitacem vystrcenym napul z okna (XI626 + pendrekova antenka). Mam na tom zatim FLI4L (disketova distribuce) s Hostapem. Naslo to nas AP, iwconfig hlasi kvalitu mezi 24-30/92. Ping na branu prumerne 2-5 ms. Uz se tesim, az udelam kabel a plechovku.
No teda - koukam ze jste fakt borci, ze jste to opravdu uspesne dotahli az (skoro) do konce - ze uz se clenove pripojuji ( byt s kompem napul z okna ) ... mj. chtel bych se zeptat /ne poprve, ale treba se to tentokrat chytne/ - je nekde k videni mapka teoretickeho pokryti, nebo alespon vysec (uhel) pokryti a smer pro mozne pripojeni ?? (pokud by tam nekdo nacrtnul i AP dvorce a i4 tak bych byl nejradsi ) dik