Punjab
Newbie
|
Budovani site |
Příspěvek č. 1 |
Ahoj,
Precetl jsem si FAQ (doufam, ze dost pozorne :), ale mam stale nejasno v nekterych vecech.
Docela me vadi, ze do czfree.net se chce pripojit vetsina lidi jen kvuli internetu a jakmile jim napisu: mohli bychom se pripojit, tak odpovi: ja uz internet mam :(
Ja mam take internet, ale presto o pripojeni do site stojim.
No necham toto byt a pujdu ke svym nevedomostem :)
Jak jsem jiz rekl, mam zajem se do site pripojit. Bohuzel zadne AP nijak v dohledu.
Mam tu kolem sebe akorat plno modrych bodu.
1) Zajimalo by me, jestli by sla sit udelat stylem, ze se spojim s nekym na koho vidim a ten se spoji zase s nekym na koho vidi az se to takto dopracuje k nejlblizsimu zelenemu nodu, ktere je do czfree.net jiz pripojene a tim ze se k nemu tato nase draha pripoji, tak budeme vsichni v czfree.net
Je to takto mozne, nebo se node musi pripojovat vzdy jen k AP?
Doufam, ze jsem vyjadril svuj dotaz jasne.
Jednoduseji receno - daji se vtvarit spoje:
AP > NODE > k NODE > k dalsimu NODE
nebo jenom AP > k nemu vsechny node.
2) Pak by me zajimalo, kdy je potreba router - kdyz mam vic nez jednu antenu?
3) Jak pripojim do PC vic nez jednu antenu? - Ja pouzivam Avaya Wireless USB Client Silver pichnu do toho koaxialni kabel a vyvod z toho zarizeni do USB v PC. Kdyz bych chtel jeste jednu antenu, tak kam ji mam pripojit? Doufam, ze na kazdou antenu neni potreba nove Wireless zarizeni....
4) Docela me nadchla myslenka, ze kdyz ma clovek nootebook, tak se muze pripojit z ulice a mit alespon nejaky ten internet. Kdyz by se ale nasadila RONJA na vsechny spoje, tak tato pekna myslenka zahyne? Nebo se bude RONJA pouzivat jen na nejake paterni spoje?
5) Maji uzivatele czfree.net nejaka svoje FTP, nebo svuj DC HUB o kterych vsichni vedi, kdyz maji mezi sebou takove pekne rychlosti?
No to by bylo zatim tak vse co me ted v celku zajima :)
Predem dekuji za odpovedi.
|