je ta deska AT nebo ATX? co se stane kdyz vypne proud? pri AT je to OK, ale u ATX se musi v biosu dat nastavit, ze se ma zapnout, jde to? A co treba aby nekdo sehnal nejakou UPS?
byl bych kdyby to bylo levnejsi nez UPC (klidne pomalejsi ale levnejsi) tj. min nez 1100/mesicne za 128kbps
a dale by bylo dobry dojednat rychlejsi linku po cechach a pomalejsi do ciziny - providerum to moc nevadi neb na linku do .cz (tj. po NIXu) maj nesrovnatelne mensi naklady nez do zahranici...
(a koumaci jako ja si udelal tunel na firemni server kterej je na pateri a budou mit zahranici stejne rychly jako cechy ;-)
potřeboval bych velmi NUTNE mluvit s FCI-nemate na nej nekdo nejakej kontakt?(telefon,mejl...) Nebo za nim snad budu muset v dnesni dobe elektronické komunikace zajit pešky?
Jen pro info.
Zacatkem brezna ma firma ERKOR,s.r.o. zacit nabizet sve sluzby v lokalite Jizniho mesta. Nabizej za cenu 277,- Kc mesicne neomezeny pripojeni, ovsem rychlost ohromujici: ve spicce jako modem, mimo spicku jako ISDN modem. Ale pokud vemu v uvahu pomer cena/vykon da se o tom uvazovat. Nicmene asi to bude dalsi rusivy element v nasi oblasti...