Hele, kdo jste pripojenej na Roota, jak vam to chodi? Ja mam z pankrace strasne velkej pack.loss a vubec to nejede. Ani do vnitrni CZF. Nez jsem precet dve stranky Connected fora, tak mi to trvalo asi tri hodiny. Mate nekdo zkusenosti, jak by mel chodit pristup do vnitrni site CZF pres roota?
Kluci, jak jste meli nedavno ten srazek - ja jsem tam nemohl prijit, alebrz jsem byl dost nachcipany, ale dost by me zajimal vysledek srazu.
Tzn. jak to vypada s propojenim czfree nahoru na Vinohrady. Ja mam nabidku od typka z Casablancy INT nahore na byvalem strojimportu (na Zelivskeho), ktery by se spojil s mym nodem (Snowflake) a pak na druhou stranu, coz by nas posunulo napr. na Jarov (Fyzik a spol.).
Ale jeste to chce vytvorit link tam k vam. Ja jsem momentalne out of money (po zprovozneni meho AP), ale budu na tom makat.
miki: staci kdyz salamandr posle signal na me protoze se skoro vidime...as rozchodime AP tak na zacatku se pripojim na tebe a pak mozna na nej (snad uz bude 100mbit ronja =))
cerw: ja mam slot volny, ale chtel bych to spis poslat nekam na druhou stranu (schovavam si to na Casablancu), protoze z Vinohrad se na me nekdo urcite dokaze napichnout, az sem doleze czfree ze spoda (napr Orca, kteryzto by mel videt na Salamandra). Jedine bych tam dal dve anteny na jednu kartu...
Ahoj, lidi.Jsem Jana Masaryka 47 - vedle autoškoly.Ze střechy vidím směrem k Míráku - rovnoběžně s Francouzskou.Jakou mám šanci? Zahlédl jsem vzkaz od Roota, že tudle neděli měřej tak bych využil ale zase by byla škoda to nevyužít jen nevím kde si to domluvit - tady? Je to dost na poslední chvíli ale pro jistotu můj mobil 603 776 506.Dík za příp. rady a mimochodem ta mapa mi nepoznává a to jsem cookies smazal. Snad jedině proto že jsem dokončil registraci a hned šel na tu mapu :(
Cau!
Rumuska 16, skoro na Tylaku... Jake mam moznosti? S umistenim cehokoliv na strechu neni problem. S vyhledem si nejsem jistej, mozna bych videl na "root" nebo na "hotrod"....no nevim, nas barak je dost nizkej.
Diky, Molotov