Jestli vidíš na node Jelínkova, tak bys mohl přenést signál do oblasti Havránkova a spol. Co se týče technologie ronja/wifi, pokud zvládnete zbastlit ronju, byla by to dobrá zkušenost, ale z mnoha důvodů to stejně asi skončí na wifi ;-) - každopádně kontaktuj icemana.
Taky jsem tu novej,uz jsem se ale informoval na par veci u Pospy,bydlim v radaku 200 m nad Duchem a 200m od Hvezdarny.Vidim na Letnany,Strizkov,cast Sidliste Dablice(myslim ze i Pospu).Sraz jsem bohuzel nezvladl.Zelezo jsem objednal dnes na I4.tak uz jen staci vysvihnout vikyr na strechu a stozar na antenu.RAd bych postavil AP ale bohuzel nejsem friendly s Linuxem.
Cao
Pospa sice jede,ale zatim zkousi co a jak.
Nemam jeste ani antenu pridelanou napevno
Ja se zatim pouze pripojuji.Funkcni AP bude hned jak mi prijde sit.karta(asi zacatek brezna)a nekdo pomuze s Linuxem.Pak se muzes pripojit.
připomínám že příští týden je první středa v měsíci a tedy pravidelná slezina u vepřovýho kolena - teda v hospodě u Hofmanů na Stírce. Slezina bude klasicky od 19 hod. pozná nás asi každý :-) V pátek zamluvím rezervaci.
Ahoj,
kouknete se do connected fora Mate tam ip rozsah 10.32.0.0/16 pro kobylisy a AS pro routovani Nekdo z vas by si to mel vzit na starost a koordinovat rozdelovani vaseho ip prostoru.
V pondeli 10.3. bude u me doma schuzka v uzsim kruhu o routovani a topologii. Predpokladam prichod djDodo a Tomcata s Berkem, protoze to jsou pokud vim zatim jediny routery ve vasem kraji
Probirat se budou technictejsi veci a vic lidi by bylo desny maso
Mame na proseku 10.10.33.0 coz se da spojit s vama do 10.32.0.0/15 protoze to hned sousedi. Ale to bych probral v pondeli jestli ano nebo ne.
!!!! ZMENA !!!!
Ted ve stredu na sraz k Hofmanum dorazim VCAS (doufam)