Co takhle Vinohrady ? Ja sidlim na rohu Americke a Jana Masaryka. Mozna bych sehnal i nejakou tu strechu k pouziti ... Vyhled jen odhaduji - z kopce - muzeum,zvonarka, neco do udoli k Synkaci+komplet co je naproti.
Jinak co je pobliz a neni schovane za vyssim barakem.
Ja jsem pod Pankracem (metro Prazskeho Povstani, U Dekanky 8). Nekam k vam bych mohl videt - jeste to poradne prohlidnu a dam vedet. Docela rad bych se tam k vam pripojil - videl bych to taky nejradsi na optiku (uz i kvuli cene).
Dejte vedet kam je potreba dohlidnout - ja se mrknu po par strechach a dam vedet. Strecha bude nejmensi problem
Klidne pomuzu i s nejakym tim routerikolinuxem a zajistim tomu proud a obsluhu, ale s optikou a mvlnkama nemam zkusenosti. Pokusim se prijit na dalsi sraz ....
Rozbehl jsem sektorovku, takze kdo ma zelezo, muze testovat signal. Zatim nebezi DHCP,FTP,http atd., takze prenosovku nezmerite, ale signal je nejdulezitejsi. Kdo zelezo nema - dejte vedet mne nebo Deovi.
Mam ted k dispozici testovaci sestavicku, takze kdo chce zmerit signal, mate sanci. pokud me nesezenete na netu, tak volejte 0737-838853.
Jinak muj HW prodelal zatezkavaci zkousku. Behem poslednich tydnu prezil nekolik bourek a nechutna vedra - nevetrana rozvadecova skrinka na pude asi neni to nejlepsi, ale notebook se s tim popral statecne. Az prestanou na strese delat/prasit panove stavebnici, tak tam nejake vetrani vyrobim
mame takovej warezackej kancl v holesovicich v ulici u drahy, je to na kopecku takze to je asi vo 8m vejs nez cely holesovice. je tam vocad paradni vyhled, xceme tam nainstalovat pripojnej bod, klidne zaplatime i dve anteny a kompa. mame paradni vyhled na vinohrady, zizkovskej vysilac a podobne. muzu zajistit fotky ze strechy. muzete nas nekdo pripojit?
Zdravíčko, sem tu poprve ale myšlenka a záměr me nadchnul, mám k disozici barák na náměstí Míru 4
půdní prostory a střecha není problém,
z jedné strany je výhled na náměstí do ulic Americká, Francouzká - rozhled na celé náměstí. Druhá strana střechy: výhled na MUZEUM, Pražský hrad, až po sídliště
až po Troju. Objekt přesahuje všechny objekty.
Caues,
Jsem Balbinova ulice, kousek pod Mirakem, sem v trojuhelniku mezi Rootem a Cervem, heh, pripadne esli se rozhoupe Kaczer.... Chci se pripojit co nejdriv, tak s tim koukejte neco udelat ))... hah