Asi jsem natvrdlej ale porad nechapu jak je to s tim internetem. Nejdriv jsem si myslel ze kdyz se pripojim na freenet.cz tak krome pocatecni investice do HW, SW, anteny atd. a ochoty poskytnout spojeni dal, budu mit inet zadarmo. Ale pak jsem se tady nekde docet ze pro pripojeni na inet potrebuju kontaktovat urcite osoby ze site freenetu ktere ho zprostredkovavaji (zrejme za poplatek) a domluvit se s nima. Takze prosim vas jak to je? Muze mi to nekdo polopate vysvetlit (prosim setrit odbornyma vyrazama, nejsem v tyhle problematice prilis honenej)?
Diky.
molotov
Nazdar,
co rikate srazu pristi tyden v utery (4.3.) ci ve ctvrtek(6.3) cca od sedmi tradicne ve Zlute pumpe? Hlasujte pro lepe se hodici termin, cim driv tim lip, at se stihne udelat rezervace, muj hlas je jednoznacne pro utery Kdo si vezme na starost rezervaci?
rovnou se pripojuji k navrhu brlz a pokud prijdou lim, cerw,orca, salamandr a dalsi postizeni, muzem naplanovat trasu smer flora.
zkusim jeste pozvat janzemana - chysta nejake ronjice, tak muzem donaplanovat i tohle.
PS: bacha na obsluhu v pumpe - v sobotu mi tvrdila, ze jsme s pritelkyni vypili 26 piv. takovy krakeni fakt nejsme :) na druhou stranu se treba zmeni smena a dopadne to jako minule = uplne bez problemu.
Tak ja bych take dorazil. Ohrozit to muze jen moje pritomnost u porodu (ocekavame prirustek ))
Zda se ze by se trasa Flora mohla pomalu nabyt ostrejsich kontur.
V kolik by to bylo? To jen abychom stihli do zaviracky tech 24 pivsonu.
Root: Priznam se, ze mi nejak nesedne dohromady to "bez dalsich poplatku dostanes 32kbps do inetu sdilenych s ostatnimi neplaticimi uzivateli AP". Me bylo Howardem receno, ze pripojeni budu mit podstatne rychlejsi. Co nechapu??