to all: hele nebydlite nekdo v tech vychodnejsich sedmipatracich (jsou trochu vis)??
a neco cilene:
to mates: zdar clovece, fsim jsem si tedka jak blizko bydlis, tak me napadlo v kterym z baraku (vychodni, zapadni), jo a mas pristup na strechu, ja sice jo, ale jsem moc nizkej (bez nadstavby)
to kocour:mas vyhled na obe pulky rohozniku (spodni i horni)? vidis treba me a spodni dva sedmipatraky? jo a vidis skutecne bodycounta? protoze ja treba ne, ale v monitoru mi ho to stejne pise...
to lord_bodycount: tak me napadlo, ses na nekoho pripojenej, nebo zatim solo???
to bodycount: skvely me jen nebylo jasny na koho - neukazuje to u tebe jediny aktivni node v dohledu :-(.
to cashman: co ja vim, tak na rohozniku neni pripojenej nikdo, ale pracuje se na tom ;-)
tak se nekdo ozvete!!!! ja nevidim nic jiniho nez horni pocernice ktery jsou offline a cerny most, kde nevim, jak jsou ty lidi aktivni a mozna by to slo na jizak, ale jsem na dost spatny pozici v rohozniku na predavani dal...
bydlím v Květnici (vedle Rohožníku). Mám zájem o připojení. Viděl jsem příspěvek od Craft (BARN)-který zde něco avizoval. Jaká je situace? Díky za odpověď
2 Ender:
Do ted sem byl totalne bez volnyho casu, nicmene ted uz by to melo bejt lepsi... Takze se tazi: Jak jsme (jsi) na tom?
Jestli pro vec muzu neco udelat, tak to rad udelam, jen je treba mi rict co ;-) Predelavam ted postupne byt, takze penez neni nazbyt, nicmene nejaky maly rezervy snad jeste mam...
2 All: Je tu nejakej clovek kterej alespon trochu tusi jak to cely funguje po strance protokolu, routovani atd? Porad mam dojem ze je to tak trochu (hodne) mrdnik a moc mi neni jasny jak to vramci celyho toho hybridu (freenet) funguje...
No jako obvykle taky nemam moc casu, ale chci to zkusit poresit pristi vikend. Jeste v tydnu asi vylezu na nas barak a zkusim to chytit, jinak koupim k bodycountovi smerovku a kartu (je potreba u nej vymenit router, ma plny PCI). Tö by problem melo vyresit )