Ja tem antenam nerozumim a tak bych uvital nejaky kamenny obchod, kam bych si tu antemu prisel koupit napriklad jako vez. A protoze o existenci takoveho obchodu pochybuji, tak jsem myslel, ze bych mohl dostat nejake doporuceni.
Jsou tady lide, kteri si hardware pujcuji a zkousi ho.
Me se treba libi Planet WireFree Wap 1960, ale ten potrebuje na client mode to same na druhe strane... A tak nevim, zda vystacim s AP modem...
problematika HWAP uz to byla detailne disktovana mnohokrat, projed si to
obecne plati, ze v Tvem pripade si porid HWAPcka na obou stranach spoje od stejneho vyrobce, pak mas zajisten, ze to bude fungovat. HWAP v modu client si totiz casto nerozumi s AP od jinych vyrobcu.
Podle specifikace to je maximalne tak asi na 300 metru. Ty jsi pripojen na 365m (predpoklad), ale ja bych to potreboval na 1000m... Dalo by se to vyresit pres externi antenu (v baleni jedna je) a nebo by se to muselo resit pres jinou externi antenu?
PaD
PS: Registroval jsem se na cenik, ale zatim mi neprisla zadna odpoved, takze ani nevim, kolik by stalo to pujceni... :(
Tak se veci pohnuly a pri posledni kontrole posty me prislo i potvrzeni.
Asi s tim panem, ktery me kontaktoval hodim rec. Preci jenom kdyz si to tam asi budu kupovat, tak by me mel podpovedet (jestli ma antenu na kilak), protoze to bude rychlejsi nez pujcovani anten...
Jo a nebyl problem s tim, ze ta fy sidli v Chrudimi?
PaD
PS: Diky za podnety, uz do toho zacinam pronikat...