CZfree je open projekt. Prodej internetové konektivity je standardní komerční činnost. Bylo by dobré tyhle dvě věci konečně začít rozlišovat.
a jak bys to chtěl udělat ? a proč ? nějak mi to nedochází. vždy to musíš nějak organizovat. a z čeho má žít ten organizátor ? nikdo nikdy nic nedostal zadarmo.
Ceny Tgnetu jsou pokud vím na požádání k dispozici komukoliv....
to jistě, ale pokud jsi významný zákazník, a to deu se svým odběrem je, tak dostaneš speciální cenu. jinak se samozřejmě můžeš s tgn dohodnout sám, ale nebude levnější než deu, to ti můžu říct na tuty.
ale tohle téma bylo založeno za jiným účelem.
Na Deuovi by se určitě našlo spoustu chyb. Taky mě štve, že mi neodpověděl na pár, pro mě podstatných PM. Mohl napsat aspon "nevím", ale asi jich dostává tolik, že to rovnou maže.
Na druhou stranu vytvořil něco, co nemá obdoby. Jasně, kdyby to nebyl on, byl by to někdo jiný, ale měl by nepochybně ty samé problémy. A možná se vrtá do něčeho, co by vůbec dělat neměl. Hromadné objednávky čehokoliv apod. Ale taky potřebuje z něčeho žít. A potřebuje zafinancovat spoustu želez, na které mu asi těžko někdo přispěje.
Každý máme stejné možnosti jako on. A můžeme si vybrat, jak se budem připojovat. Nebo vytvořit czfree2. Takže pokud někomu tenhle způsob nevyhovuje, udělá si jiný, vlastní.
Opet se nam na foru czfree objevila cenzura. Tentokrate ve foru o pripojeni Vladimira Mlynare. Na prvni strance jsem vznesl dotaz "zajimalo by me, jestli to panu Mlynarovi take tak pada, jako zbytek czfree". Dotaz byl smazan. Nevim kym.
Tomuhle ja rikam CENZURA.