Mam tu redukci do PC z PCMCIA do PCI s chipem Ricoh RL5C475, vyrobce I-Tec a 802.11b I-Tec PCMCIA kartu. Ve Windows 98 i 2000 se mi nainstaluje redukce, po restartu se nainstaluje Prism2 ovladac, ale pise ze chybi ovladace (Code 10), jednou se mi stal Code 12 - neni volne IRQ (W98). Redukce nebo karta chtela IRQ 11, ale volna byla jen 5 a 10, kam nevlezla. V redukci nefunguje ani sitova karta Edimax, pise taktez Code 10. S jinou redukci mi to dela totez (Ricoh). Uz si s tim nevim rady. Pomuze mi nekdo?
IRQcka se daji zjistit v device-manageru. Ale jestli nepomohlo michani karet a hrani s biosem, tak to bude nejaka zapeklita nekompatibilita .
zkus ji vrazit do jineho kompu - jestli vubec funguje jak ma.
Ja tenhle problem resim totiz v praci, zakaznikovi to nechodi. Uz jsem z toho docela na prasky. A nikdo mi s tim neumi poradit. Co za chipy to ma jsem napsal, mozna by to chodit mohlo. U nas v Mironetu bohuzel ta dvojita stoji 3900 bez DPH, vyrobce je pravdepodobne "PC Card" nebo je to noname.
Pracovat se musi. Jenze me to desi, jelikoz si chci tohle poridit taky, tak se bojim abych nemel stejny problemy. Tohle zda se souvisi s redukci a ne s wlan kartou.
BTW tu dvojitou bych jako zamestnanec mohl mit za 3550.