Já osobně bych radši navrhoval rozdělit jednotlivé části tohoto i jakéhokoliv budoucího patche na menší specializované kousky zabývající se jen jednou úpravou.
Konkrétně bych to rozseknul na tři části. První o navracení hodnot po resetu, druhá odstranění BAP0 resetu a třetí změna/úprava txpower přepočítávání.
Takhle dohromady to, podle mě, není moc přehledné a Jouni to asi louskat nebude natož aby to šoupnul do cvs. Vím o tom prd, ale co jsem čet, tak dlouhé patche obecně mají menší šanci.
Vytvoření nějakého úložiště patchů jen uvítám.
05.03.2003 v 00:33
scud
07.03.2003 10:11
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
narazil jsem na problem s patchlymi czf2 ovladaci:
dneska mi opravdu uhnila wlan1, tohle je cast logu - zachycene pokusy o reset byly opravdu caste...
Mar 16 14:28:40 lunix kernel: wlan1: prism2_tx - to BAP0 failed - skipping card reset
Mar 16 14:29:12 lunix last message repeated 94 times
Mar 16 14:30:14 lunix last message repeated 11 times
Mar 16 14:30:50 lunix last message repeated 10 times
.........
.. problem je, ze v teto situaci byl nutny rucni zasah pro odcykleni. resil by to nejaky limit - napr. aby se provedl kazdy dvousty reset, jako to vyresil simandl. za normalni situace by reset temer nenastal, ale v pripade opravdoveho uhniti by byl otazkou max 5 minut.
rozhodne se priklanim k oddeleni patchu na vice casti, jak navrhoval simandl, ja osobne bych treba tuhle cast patche vynechal a resil ji simandlovym limitem.