Naproti nove Sporitelne co je na Gotwaldaku, tedy na namesti Svobody. Tam co byvala Sparta /hospoda/ tu urcite znas nebo kousek pod ni. Najdes to neni to slozite, ja tam velky napis. Je to herna s kulecniky a bowlinq a byva tam diskoteka.
To je dost specialni antena se zpetnou vazbou, signal leti napred dolu a pak zase nahoru. Moc zajmeve se s ni pracuje, hlavne kdyz jich mas vice po ruce.
Nazdar všichni , kdo hledá ten najde, tak sem konečně našel něco takovýho v Kladně. Jak už tady někdo psal, tak taky přes "Lupu"->"CZfree" atd.
To čtení mi dalo docela zabrat , ale jak tak koukam, tak jsem to dočet akorát v čas abych zašel na pivko!
Psal někomu z vás člověk jménem Palkin - je jenom na mapce - barak vedle mě, ale v týhle diskuzi myslim ještě nepromluvil!
To Jenik: Po hodně dlouhym čtení týhle diskuze mam zmatek v tom, kde máš anténu. Ale tušim, že někde na balkóně, otočenou směrem k Labyrintu? Potřeboval bych vědět, jestli na mě vidíš. Na fotkách ze střechy sem vidět - ty malinký paneláčky(bombónky) za Labyrintem - ale na foto z balkónu se nevidim - třeba sem slepej! Moh by si se podívat? Díky!
Nazdarek kluci. Vitam vas do site, tedy aspon do mapy. /zatim/
K pripojeni: nemuzu tedka urcit, jestli by byla nejaka sance na me videt. Nevim jestli to pres ten tereni zlom co je u schodu u GDM proleze az k vam dolu. To se tedka rici neda, dalo by se to promerit, ale az budu OK. Nebo vylezte na strechu tech vasich bobecku a kouknete se jestli na me nevidite. Mam nejaky zaznam ze strechy, tam vas nevidim, ale antena je jeste asi o 4 metry vyse a pri trose stesti by to mohlo doelzt az k vam.
A jestli na vas vidi Jenik to s jistotou rici take nemuzu, ale je to vice pravdepodobnejsi nez ode me.
Teda jak já to vidím, tak budeme muset ve středu hodit na hromádku prašule a dát do kupy vznik nějakého AP u jenika na střeše. Jak to totiž sleduji, tak Beny má nejblbější možné místo v Kladně. jenik by pořešil jak Staré Kročehlavy, tak Buštěhrad a navrch by mohl nasvítit Rozdělov. U milank by se mělo udělat něco s pokrytím Kročehlav nahoře a dá se hovořit opravdu o vzniku klfree.;o)