Problém je v tom, že router se z nějakého důvodu uspává a zase probouzí. pravděpodobně je to způsobeno špatným nastavením něčeho v BIOSu, když se tam dával resetátor blbnuly COM porty, takže Jakub loadnul default hodnoty.
Je tam "pravděpodobně". Ale bohužel to tím zjevně nebylo :((
Přesněji řečeno, je to z největší pravděpodobností v tom počítači, ale příčina je neznámá.
Hele kouzelníci, v sobotu nebo v neděli bych se chtěl připojit.Wifi už mám, už tejden mi doma zahálí dablquad (plechovky k vůli lalokům mě s...).Na víkend by mělo dorazit PC i s linuxem a operátorem (Joe).Jakube, budeš doma?Mimochodem, kdo tě zastupuje, když nejseš?No, ještě se ozvu, jakmile to železo bude u mě.
To HouseMan & Majkee - už vaříte? nějak jsem nepochopil, co je všecko v chodu, Barr2 je stále žlutej.
Mimochodem na monitoru mi nejde i po zalogování ortomapa, nevíte někdo, čím to je?
Cau lidi, sem moc rad, ze se naslo tolik nadsencu a podarilo se tuhletu sit takhle rozsirit!
Ale pravda je, fakt sorry, ze v tomhle foru se nejde vyznat, zkousel sem to, ale je to tak na 150 dni cteni a to fakt nezvladam. Jenom by me zajimalo, jestli je od nejakeho relay videt na krizovatku Lamačovy a Pražského, konkretne na 633, je to hned na rohu, zespoda vlevo, u zastavky busu (je tam i trafika)
Tak predem dik Dablici, cau!
Hi 2 all,
rad bych se pripojil.
Pripojeni pres NetCore (128kb za 888 mesicne bez omezeni trafficu) se odklada a me uz modem s**e. Kdy bude pristi setkani (asi u Karla) rad bych dystak prisel a domluvil se.
Jinak samozrejme rad pomuzu s rozvojem, mozna i naky to zelezo by se naslo.