No jen jsem chtel PRESNE vedetr kde bydlis, jestli bydlis tam kde si podle mapy myslim, tak by stacilo natahnout kabel z tveho okna do meho. Ale ta mapa muze byt nepresna. Na nasi strese jsem jeste nebyl, musim vysomrovat klice od vlezu k vytahu. Otazka: je nejaka moznost natahnout kabel na cca 50 - 80 m ? Jo okno mam do dvora, 2. patro. Naproti na strese je velka mikrovlnka, jinak toho moc videt neni.
Ahoj fšem,
dověděl jsem se o této akci a potřeboval bych vědět, jak se připojím, kdo je mi nejblíž a kolik zapolatím. Přípaně mě odkažte na nějaké stručné a vysvětlující forum...
Jinak v Boleslavský ulici na rohu s Vinohradskou - u zastávky tram 11 Radhoš?ská...
Chtel bych vybudovat AP v Boleslavske. V soucasne Dobe mam na strese smerovou antenu a veskery HW, jen to bude potreba trochu prebouchat do podoby CZF. Ma nekdo chut se o tom bavit?
moje AP howard bylo uvedeno do rutinniho provozu, vyzkousel jsem (uspesne) i street access z Miraku.
Dekuji timto za spolupraci rootovi a tesim se na vase pripojeni.
Jak vidim, tak to howard rozjel, takze ted jdu k LiMovi a snad se nam povede najit link na Snowflake - tak nam drzte palce. Zkusime to i na tu druhou stranu.
- jelikoz howard na mne nema primou viditelnost, potrebuji overit viditelnost lim<->salamandr a moznost umisteni ronji/cruse na strechu u lima. to je dulezite kvuli pateri - lime pujde to a pujdes do optiky ?
- kdo je u flory, zkuste se nejak zorganizovat k dalsim skokum vhodnych pro optiku. nemuzem pater stavet na nekolikakilometrovych wifi spojich.
Kdyz to dotahnem na zelivarnu, tak jsme za vodou. Mohla by trosku zainvestovat Casablanca, nebo se pripichnem rovnou na GTS ))