Ja nemyslel to koupit od Czfree. Tam to je za 15000,-, ale mozna neco zbastlit. Mluvil jsem s Viperxem, poslal jsem mu tistaky co mam k Ronje , podiva se na to s klukama. Vyjde na to 3000-4000,-, ale ja sam bych radsi pouzival WiFi. Vsechno se domluvi.
Waskko:
hele to stim kabelem uz slibujou nekolik let
a predminulej rok rikaly ze do dvou let coz je letos a letos zase do dvou let. At si trhnou.
Do prahy dostrelime do 6 mesicu na to vemte jed.
Chcete do prahy ? Ja jo . A treba 22mbps technologii.
Ronja: tech 15kkc je desne moc. Na kratky spoje ano ale tak za 5 kkc max. Je to sice levnejsi nez wifi, ale co stabilita. :(???
Na sraz určitě přídu.
:
Beny Standa
Pavlii MilanK
Jenik Jetson
Michal Smrz Assu
Frantik Viperx
ZdenekM Strestik
Sias Waskko
Lubie
Takže je to ve středu 12.03. v 19:00 v Harlesu?
Jenom ještě k tomu UPC, psal jsem jim a odpověděli, že to ani neplánujou - měli by se aspoň domluvit co kecaj!
To vysílání hokeje se tam fakt vyjímá Beny - načerno by to byla maličkost
Nemá někdo HBO = měli jsme ho už dva roky zadarmo a ty svině nám ho odpojili, nebo teda "zakódovali"
Ty plechovkový ant z "párků" jsem taky čet a vypadá to dobře. Jenom nevim kde sehnat nějakej starej satelit - šrotiště?
Mozna vam to bude pripadat paradoxni, ale snizeni vzajemneho ruseni se nedosahne instalaci plechovek, nybrz instalaci anten s co NEJVYSSIM ziskem. Obecne plati ze cim vyssi zisk, tim musi byt antena smerovejsi. Proto 24 dB antena s dostatecne zatlumenym vysilacem rusi okoli podstatne mene, nez kostelecka pechovka.
No ja osobne bych oproti 22 wifi radsi nasadil 10 svetlo. vyhody: ty nikoho nezarusis, nikdo nezarusi tebe, snad krome mlhy velmi stabilni, skvele pingy, naprosta smerovost, vysoce bezpecna - prakticky se neda odposlouchavat atd.
doháje, omylem jsem založil nový auditko Zítřek
neumím zjistit, kde ten Harlekýn je :-(, jestli někde poblíž, Náměstí Starosty Pavla, tak bych se na chvilku stavil.
Pekny, ale priznam se, ze jsem mel radsi webove rozhrani :-( osobne mi prijde prehlednejsi. Do mailu mi i tak prijde zprava, ze je novy prispevek a pak se clovek pekne orientuje co kdo kdy napsal. Nemusim nic mazat, tridit, vsechno je na serveru :-) Neplanujes udelat na klfree.net obdobu tohohle v kombinaci s klasikou do mailu ?? Jestli ne, tak nevadi, nebudu to prvni a ani posledni mailinglist, ktery mi chodi do outlooka.