Pokud nam nekdo praci zaplati, uvolnime to pod GPL, pokud ne, uvolnime si to jak budeme chtit. Co je to za komponenty rikat nebudu, protoze nam ten cas ktery stalo jejich vyhledavani
a propocitavani jeste nikdo nezaplatil.
Pokud se nezaplati vyvojarskej cas asi uvolnime pod GPL nejakou konstrukci pro domaci stavbu s AUI interfacem a zminenejma cockama kdo nam co zasponzoruje (zase jako Lada Myslik nejsme abysme si nechali od lidi neco zasponzorovat a pak rekli ze to nebude pod GPL, viz Crusader - vsechny ty "prispevky na Ronju" sly ve skutecnosti na Crusadera a ja za Ronju jeste nikdy nic od nikoho nedostal).
Model "nejdriv neco uvolni a pak ocekavej pokryti nakladu a casu" byl (zatim) empiricky shledan na projektu Metropolis nefunkcni.
Vyse uvedenym prispevkem jste ale neodpovedel na celou otazku! Ve Vasi odpovedi nejak postradam prave vyjasneni problemu "vice vysilacich clenu vs extra super soucastky found by Clock za extra super ceny".
Nezvazoval jste nekdy politickou karieru? Vase odpovedi mi obcas pripominaji reakce nasich politiku na otazky, ktere jim nejdou prave pod nos!
Hezky den .
Vox
Twibright Labs oznamují, že byla úspěšně teoreticky navržena a z hlediska realizovatelnosti a performance předběžně laboratorně experimentálně ozkoušena optická soustava vysílací hlavice.
Akorat me vadi jeho pristup k lidem! :( Urcite by mu vic "sluselo", kdyby byl ochotnej sem tam se snizit na uroven obycejnych lidi a pustit chlup ve forme solidni odpovedi nebo drobne rady...
Jo a na zaver bych te rad upozornil, ze sem se nikdy nesnizil k tomu abych Clocka verejne urazel. Kritika ano, urazeni - tak to promin! V tvem pripade jsou urazky zda se normalni...