mel bych zajem o tohle pripojenil, uz me nebavi cpat prachy do chrtanu stb telekomu, ale zatim o tom nic moc nevim.
bydlim ve vrsovicich ul. orelska, je to par metru od cechova namesti, bohuzel ne zrovna na kopci ale primo pod vinohradama.
rad bych se dozvedel vic o moznostech pripojeni a co vsecko k tomu je potreba, event. jakou mam v tydle lokalite sanci
tak uz sem se tady docet ze na rohu mexicky X bulharsky je stycnej bod, ke me asi nejbliz. takze by me zajimalo co k pripojeni potrebuju atd.
bydlim v prizemi, barak ma 5 nebo 6 pater, ted nevim presne, asi by nebylo moc rozumny tahat kabel ze strechy az dolu, tak jak to udelat?
co se tyce popisu lokace, na sever je cechovo namesti a kopec-vinohrady, na jih rovina a vyhled na jizni mesto (aspon myslim, na strese sem este nebyl), na vychod i zapad je vyhled ok
jedna se mi hlavne o to umisteni anteny na strechu a svedeni kabelu... kabel dlouhej, antenu by moh nekdo ukrast...
to jsme na to podobne, ja jsem v prizemi na rohu Holandske a Zitomirske, podminky na vybudovani AP na pude neresitelne, proste tam neexistuje pristup. Me napadlo poprosit nekoho kdo je pripojenej treba v Holandske nebo v tvem pripade v Orelske, dat mu APcko, takovy to maly SOHO reseni aby ho dal za okno, vytahnout z nej sektorovku a pokryt tak ulici, pak by se slo pripojit v podstate cimkoliv a zajemcu by se treba naslo vic...
Pro spoluobcany jiz pripojene v Holandske:
Ja jedno APcko pro tento ucel venuju, antenu taky (samozbastlenou), jen kdyz se budu moci pripojit a pripadne nekdo dalsi samozrejme.....
no zni to zajimave, horsi je ze za ty 3roky co tady bydlim neznam v baraku ani v okoli nikoho kdo bydli dost vysoko abych se s nim moh domluvit... ale uz to mam vicemene rozjednany, apcko je na rohu bulharska X mexicka, akorat musim splasit od majitelky klic od pudy a hodit si tam antenu. akorat apcko tam asi neudelam, to uz by na ni bylo moc mit este na pude nakej pocitac
mam trakovy dotaz, jsem v prizemi na rohu Holandske a Zitomirske, podminky na vybudovani AP na pude neresitelne, proste tam neexistuje pristup. Snazil jsem se neco naladit z okna, zkousel ruzne karty i anteny - nic. Tak me napadlo poprosit nekoho kdo je pripojen v Holandske, dat mu APcko, takovy to maly SOHO reseni aby ho dal za okno, vytahnout z nej sektorovku a pokryt tak ulici, pak by se slo pripojit v podstate cimkoliv a zajemcu by se treba naslo vic...
Pro spoluobcany jiz pripojene v Holandske:
Ja jedno APcko pro tento ucel venuju, antenu taky (samozbastlenou), jen kdyz se budu moci pripojit a pripadne nekdo dalsi samozrejme.....
Predem dekuju za odpoved, nepripojeny a proto nestastny,