Pokud se budete schazet, rad bych se k Vam pripojil j.h. Sice na Vas "nevidim", ale teritorialne jsem nejblize - Zlichov-Zvahov. Dekuji predem, pokud date vedet misto a cas.
mitchi, je mi lito. Nevidim na Barandov - kryje to vlastni kopec Zvahov a na deua taky nevidim. Jakmile sezenu fotak, dam sem i fotky. Pro Barandov jsem ale mimo. Uz jsem v kontaktu s hnatj (Dvorce), ktery vidi na deua a planuje zprovozneni jeste v srpnu. Na hnatj byste meli videt taky. Jo a nekde jsem tady zahledl nekoho na Devine, to by mohla byt taky moznost. Ja bych se chtel napojit na hnatj, ale casove pozdeji, nejdrive v zari.
Nikdo na můj návrh nereaguje :( takže dnešní termín pro nezájem propadá.
Předpokládám, že barrandováci nejsou povodněmi postiženi a doufám, že se někdo z místních brzo ozve a navrhne nějaký vhodný termín srazu.
Wladows
tenhle ctvrtek v 20h se slezou lidi ze stodulek ohledne budovani site ve stodulkach.
bylo by super, kdyby se dostavil nekdo z barrandova - clovek co ma nastarosti peering se slivencem.
/detaily o schuzce viz. audit Luziny/Stodulky/
Nazdar lidi, bydlim v Gabinove, doufam, ze se tady na Barrandove podari udelat poradnej net i s internetem, protoze dial-up 14.4 kbps me silne stve, tohle vypada jako dobra myslenka. Kdyz se tady vytvori prisupovy bod je potreba na nej prima viditelnost, nebo ne? Moc se v tomhle jeste nevyznam, dik za odpoved.
prima viditelnost je vyzadovana, ale tezko rict dopredu protoze je to tak trochu ducharina. pokud tam bude odraz signalu, nebo AP bude hodne blizko, muzes neco chytnout i bez viditelnosti (tech pristupovych bodu bude asi na barrandove vic=vyssi pravdepodobnost uloveni)
moje predstava o barranovu jsou panelaky, a u tech existuje moznost umistneni anteny na spolecnou TV antenu na strese+natahnout k tomu UTP tim tunelem pro elektriku (vede az nahoru) + schovat tam nekam prijimaci hw. prace kurevska, nastesti nikoliv nemozna.
vlastne kdyz o tom premyslim, existuje i hezci cast barrandova, kam jezdi vyhlidkove autobusy 246,247 a 248. tady by slo chytat neco z protejsiho brehu Vltavy, problem by bylo asi vetsi ruseni.
mitch
Chtěl bych se zeptat,jestli se bude dělat nějakej vysílač na nějakym vyššim paneláku, protože jsou naše baráčky utopený v barrandovským sídlišti. A díky této cloně je potřeba spojky z nějaké vyšší budovy.
Bydlim v panelaku (sil. Barr.) a pokud z okna nebudu mit primou viditelnost a nic nechytim, budu muset jit na strechu -> v levelu jsem se docet, ze se k antene musi tahnout 1 cm tlustej kabl, kterej by nemel byt delsi nez deset metru; jinak se to prej da resit UTP s nejakym compem (i 486) jakou routerem, ale kam ja ho na ty strese dam? Jak toto resite? Nebo jsem neco spatne pochopil? Dik za odpoved.