Vcera probehlo nastaveni anten, zel ke konci zaclo zle prset, takze jsme museli ze strechy uprchnout. Ani jsem nestacil poradne utahnout srouby. Jinak je vse presne tak jak pise <A HREF="http://www.czfree.net/forum/showthread.php?threadid=166&pagenumber=2">Standa</A>.
Vecer jsem jeste dodelal TP pres komin a nakrimploval konektor. Takze zbyva uz jen opravdu dat nahoru PC. Lec dnes prijdu domu pozde a uz tam nepolezu a zitra bohuzel asi take. A hlavne mam pocit, ze zdroj u pc neni uplne OK furt zvysuje a snizuje otacky tagze ho jeste preventivne vymenim. Ale uz se faaaaakt tesim :-)
Tak jsem zkousel prenos jeste dnes rano 9.8.2002 v 7:30 a uz to tak super nebylo :-) zaclo denni ruseniiiiiii :-). Ale furto to slo cca 150-230Kb. Tagze na net pohoda - na pater uz horsi, ale furt 2Mbit jsou vic nez TCOM dial-Shit. :-)
Ahoj, nevim presne jak vysoko ses, ale nevidish nahodou na ten velkej tmavej panelak co je na Prosecke ul. , naproti benzince Shell? Bydlim tam v 10 patre a chci se pripojit. pokud ne, asi koupim vysilac a budu docela zajimavej pripojnej bod pro Letnany, Prosek, Strizkov, Vysocany, Hloubetin, Karlin....proste kam uvidim...
Bohuzel :-(((((( i kdyz je to kousilinek, tak absolutne nevidim za hranu kopce :-(. To by muselo jit pres min 2 hopy nahoru, ja bydlim asi v pulce kopce. Pro tebe bude jednodussi se pripojit nejak pres bohnice aspol. Pripadne parabolou nakam do mesta pokud tam vidis - a nebo ted me napadlo - ty vlastne vidis na stejnou stranu co ja, tagze by ses mohl pripojit k bodu DEU2, kterej se bude pripojovat preze me. Spojeni k nemu bude funkcni asi prsti tyden max. do 14 dnu, tagze pak se domluvime.
jsem na novovysočanský ulici na rohu se spojovací (blízko je modrá opice) ze střechy vidm jak do vysočan, tak na palmovku k olympiku tak na ohradu a na zizkov k vysilaci, udelam fotku ze strechy aby bylo jany kam vidim a MEL BYCH MOOOOOOC velkej zajem se pripojit
Dneska sem udelal mensi letakovou kampan ve vysocanech za ucelem pokusu o spusteni lokalni site a jeji nasledne napojeni do czfree. Bohuzel jeste pred tim, nez sem se byl informovat o legalnich nalezitostech umisteni anteny na strechu objektu ve vlastnictvi mesta. Moje zkusenosti sou nasledujici:
Byl sem narcen z podvodu a ze sem nikdo tlustou zakomplexovanou babou, pak mi rekla, ze muzu zkusit poslat oficialni zadost, ale ze ji stejne zamitnou, nakonec rekla, ze si to muzu vyvesit na cerno na wokno. To vsechno co se tyce zadosti jakozto soukroma osoba. Kdyz sem se ptal esi by to neslo pri zalozeni treba obcanskeho hnuti vysocanskych obcanu bydlicich v najemnich bytech, bylo mi receno, ze firmy plati za pronajem strech pro svoje telekomunikacni zarizeni radove 130000,- Kc rocne. Takze muj postup bude nasledujici, dam si na balkon 4 metrovou tyc a s laskavym svolenim Krynna se na nej pokusim pripojit.
xlister
pokud ma nekdo soukromou strechu je tak trochu vysmatej ne?
nejaka tlusta baba mu do toho ani nehlesne,jen si hlidejte legalni uroven signalu!!! Takze myslim ze novovysocanska je jasnaaaa :-)
uz se tesim