doufam, ze se tam resi spousta zajimavejch veci o hw nastaveni a uspesnych resenich, kterezto informace by se i nam NEPRAZAKUM mozna hodily.
jenze, nikdo z nas se do toho fora nikdy nedostane, i kdyby se hory zelenaly a nase sit mela stovky lidi. leda ze by nas tam nekdo "tajne" pustil treba tuneleeem nebo to mirroroval ven?
Provozujete-li sit hlasici se k myslenkam CZFree a nemate-li moznost fyzickeho propojeni s hlavni strukturou nasi site, ozvete se netdejvovi a dohodnete s nim moznost speerovani pres VPN.
RFC nejsou jeste hotova. Az budou, budou verejna. Kdo se hlasi k myslenkam CZF, ma zajem na participaci a nemuze se fyzicky pripojit, at se pripoji pres VPN, jak psano nahore.
Neboj, neunika nicmene nejprve zadame o komentare na CF, pote na VF. Vsimni si, ze jsme otevrenejsi, nez Internet/ISOC - k nemu/ji se bez neho vubec nedostanes
ne ze by mi do toho neco bylo nebo se me to nejak zvlast dotykalo, ale vy snad nemate DNS ze pouzivate pouze IP adresy po czfree? Chapu ze to neni centralizovano, ale co brani udelat synchronizaci pomoci transferu domen a subdomen? To mate tak radi IP adresy? nebo si to kazdy masti zvlast na svem serveru/nodu? Ja bych videl moznost v interni domene czfree a kazdy nod by mel svou subdomenu. TAk by bylo pekne videt i z logu, odkud se dany pripojil. napr. lojza.vpnet.czfree
Jen vam do toho kecam, napsal jsem to sem protoze na connected forum opravdovy nejsem connected. Nenechte se znervoznovat