jestli jde o žatec, tak můžu poskytnout místo na naténu na baráku. Je to v ulici Sv. čecha (1304) a menší (nebo větší:-)))stožár by nebyl problémem.... Ani nevim, jakej je tam výhled...
To by mohlo Jsi ze zatce ?? Muj mail je mizsha@atlas.cz
Pokud neco planujes tak by sme mohly nejak spojit sily. Us me nejak omrzelo platit telecomu a hledam alternativy. Kabelovku k nam do ulice asi zavedou nikdy a levna mikrovlnka tu taky nejni. ;((
já teda ze žatce nejsem, ale narodil jsem se tam, a má babička tam má barák... Myslim, že by se tam mohlo najít víc lidí... Ap by stál něco kolem 14-15 000... Pak by se to připojilo na net, ale nevim přes co, asi přes satelit. V našem baráku kabelovka je, ale fak vubec nevim, co je to za firmu, a jestli vubec inet poskytuje...
Tusim ze tu byl Cabel plus . .a ten tetkonc nekdo koupil . .a ta firma co koupila cabel plus poskytuje inet .. v liberci . . jablonec . .atd. , . . proste druha po UPC . .
a tohle me dostalo . .sdilena 128kB/s . . maximalne 6 uzivatelu . .za 950kC mesicne ...stim ze de odladit i snizeni rychlosti podle casovejch pasem . .cos se mi hodi nechat si tu rychlost snizit . .a tim padem i cenu na dobu kdy vetsinou nejsem doma . . docela sem se dotoho nadchnul . . tetkonc este nekde levne sehnat breeznet . .a du dotoho .
No myslim ze nez IBA je lepsi AZIT (Zatec, Most, Louny - silo v Dobromericich, Porcelanka atd., a mozna i Postoloprty - ctvrt Dragus, kam je to nutim zatahnout a je to na dobre ceste...
Oficialni cenik (da se s nima i jednat o individualni cene).
Vyberu to zajimave - fyzicka osoba, neomezeny prenos, nesdilene:
33Kbit - 750Kc
64Kbit - 1190Kc
Potom treba 96Kbit uz je za 2990 a 128Kbit za 3990...
Samozrejme musite mit Breeznet (nebo ho od nich zakoupit).