Já jsem z Jižních čech a zájem mám :-))))
Teď mam díky povodni trochu problémy, bo nám díky tomu bouchnul plán na výstavbu metalický sítě v Písku pod sídlištěm Dukla (to co bylo na Nově), ale stavíme běco v Plzni a možná i v Písku....
Napiš odkud jsi....přeci jen JČ jsou trochu větší oblast na jeden AP :-).
Pisek ma svoji sit pres radioklub a je tam kolem 60ti clenu. Ja jsem z Tabora a domu mam pripojeni pres Siemens usi na 1800mhz a jsem sam. Mozna jen o sobe nevime,ale nikdo nevi kolik siti kde jak funguje.
Cau Dad
Dad, jsem taky z Tabora tak by to mohlo klapnout,prave zjistuju pres vsechny mozne zname odkud by se nechal levne tahat INET. zatim jsem max do 600,- za 0,5mbit neomezene sdilene s cca 8 uzivately.
CUS BLACKS
No přiznám se, že o radioklubu toho moc nevím, vim, že přes rádio jde internet, ale je to asi šíleně pomalý.....
Mohl by si mi kdyžtak poslat nějaký odkaz nebo info, kde bych se dozvěděl více
-TABOR
Pripojeni by bylo zrejme pres firmu ktera to ma pres Contactel, takze spis ze znamosti
a ohledne toho radioklubu, docela jsem se rozesmal, internet pres radioamatersky pasma, docela silny kafe, a pochybuju ze by si nekdo troufnul pripojit na internet pres nejaky OK0xxx NOD , sice to funguje ale asi bych se stydel potom nekde rici svoji radioamaterskou znacku.
CUS BLACKS
Ja jsem pro Pisek, s technologiemi zatim nemam zkusenosti, prima viditelnost na piseckej teplarenskej komin a okolni budovy, vzdalenost cca 15-20km. Slo by to?
Myslel jsem si ze bude vetsi ochota lidi v TA investovat, jsem zklaman, rad bych poskytl svoje informace /DATA/ a neni jich zrovna malo, mozna i konektivita by se dala udelat nejaky rozumne, ale zatim aspon vybudovat SIT kde by se dalo meni SHARE, CUS Blacks
kdyz uz s tim chr. uzemim, kluci z Krumlova kdysi davno kdyz jsem jeste byl na obcanske radiostanici rozchodili paketovy nod na Kleti tak kdyby na to prislo staci do toho pocitace dat jenom jednu blbou kartu a myslim si ze by byli pokryty cely budejice cesky krumlov a podle mych odhadu okruh do 20km
mozna ze by ta karta asi dostala takovej zahul ze by shorela, ale napad by to spatnej nebyl, skoda ze to mam na Klet presne 92 KM takze asi smula HIHIIH cus
ale ze to budejicaky jeste nenapadlo, vzdyt to by byla bomba jako prase, jednim AP cely budejice, hihi ja vim neni to realny, ale az tam pojedu beru notas a kartu a uvidime , myslim si ze to bude husty