nam a suchdole chodi AirWave bez problemu v nejakem brutalnim serveru digital PII 233 (nejaky dvouprocesorovy MB, SCSI radic a disky etc. ) a pak v asusu cuv4x s celeronem 566. proti XI626 sla kvalita linku o 3 dolu - z 32 na 29 (na linku kde se menila XI za Air) - nic, co by se nedalo prezit.
Mám to vyzkoušené také v Mototherboardu VIA KM 266 chipset Based kde je vše integrováno a dále podobné, kterou používám již rok V266A.
Po naistalování pod wokna dle předchozích článků tzn naistalovat utility a pak z nich najít ručně ovladač pro tuto kartu a vnutit mu ji šlape na stejné úrovni signálu jako 626.
zajimala by me jedna vec. pokud mam v nastaveni u Network Type: AP tak mi to ukazuje ve statutu Link a Signal Quality level. Nicmene pokud prepnu na P2P ( coz je asi spravne ) tak mi to sice ukazuje v SysTrayi Excellent Quality ( plna zelena 100% ) nicmene ve statutu je Link a Signal Quality jako NotAppliccable. Je to tim, ze jeste nejsem s nikym pripojen nebo je to normalni nebo je to nenormalni?