Ja jsem z Brazce.. No ted mam taky docela hluboko do kapsy, ale snad to bude brzo lepsi, v tomhle oboru (wi-fi) nejsem moc sbehlej, kolik by tak bylo potreba penez atd? Co know-how?
Bohuzel prilis velka vzdalenost a bez prime viditelnosti nebo bodu kam bychom videli oba. Jinak ceny a jak na to najdes v tom to foru.
Budeme muset pockat na dalsi lidi a propojit se postupne. Finacne by to bylo az prilis nakladne, kdyby jsme se chteli propojit je my dva (zatim).
Zatim zdar.
... premejslim o nejaky vsesmerovce ... takze by to zase bylo kousek bliz ... jsem na nerudove (u rubeny) a mam antenu na strese ... takze vidim cely dolik!
Cau lidi.
Zakreslete se do mapy!!! Muj node je: Nimo.VelkePorici
Zatim jsem pripojenej pres nachod.net (konrat).
Naklady na sousedskou sit: 2-6kKc za klienta (karta, kabel, antena), 2kKc na spolecny AP a pak mesicni platby za Internet. Zalezi na poctu pripojenejch lidi.
Chtel bych se zeptat jestli by nekdo nechtel vybudovat pripojny bod v Nachode na Kramolne? Treba udelat nejaky most, nekde bliz do mesta kde uz wifi sit je a pak to prez to presmerovat. Jsem ochoten do toho jit. ALe nechci to delat sam. Ozvete se mi. Diky
V současné době se rýsuje možnost vybudování sítě v Náchodě. Jednalo by se o AP z Běloveské a AP z Kašparáku . Další lokality dle zajmu a možností. Mám někdo ještě zájem?