Mas spatne tu adresu ... myslim e-adresu (link).
A necetl si to dost pozorne:
"Všechny zákazníky zveme na osobní nákup a konzultace do nově otevřených obchodních prostor AlphaWave v Praze na Andělu, ul. Kováků 12, první vchod v kopci na straně domu. Většinu zboží je možné odebrat pouze po předchozí objednávce v našem systému - po přijetí potrvzení o připraveném zboží k osobnímu odběru. Těšíme se na vás každé úterý a čtvrtek od 10:00 do 18:00."
Nebyl jsi tam nahodou ve Stredu ci Patek ?
nechci Vám zkazit náladu .. Karty aplhawave jsem na tom mailu objednal a došly sice později,ale v pohodě .. Nevím jak jsou na tom jiní,ale co vím tak karet bylo víc co byly přes tento web dodány..
Jsou pod wokny plně funkční jinak jsem je
nezkusil,a mají nepatrně slabší příjem než 626,ale to bylo psáno a řešeno v jiných příspěvcích.. hledej ..
tak zdar,,,
Ano stalo se mi to také co jiným... napsal jsem odpověd a je to v samostaném theadu.. Takže se na to podívejte..
Máto název.. nechci Vám kazit náladu..
jeste je treba dodat, ze "ranni" hodiny jsou mysleny v anglosaske tradici, kdy "morning" konci v poledne.
jinak se domnivam, ze citovane pocity z prvniho stretnuti jsou DOST dobrym duvodem k tomu podivat se jinam-low-endove wifi karty se daji koupit i jinde, bez objednavani, plaseni a cekani na konec morningu...
mitch
15.04.2003 v 16:03
Marosh
15.04.2003 17:45
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()