nevim, jestliste si vsimli, ze je internet na Kaskadach (bude i na II) a to za nejakych 1000 mesicne. Mozna, ze by se s tamnim spravcem dalo domluvit na nejake gatewayi, kdyby se sehnalo zelezo, antena atd. Klidne se toho casem ujmu sam, zatim v tom ale plavu a musim se rozkoukat.
Na kaskady zapomente.Bydlim na trnkove namesti a kdyz jsme zavadeli inet v baraku informovali jsme se u cloveka kterej dela inet pro kaskadyI.Ujistil nas ze nas pripoji.V soucasne dobe pry ma vytizeni linky 60%.Kazdej ze mu ma platit 550Kc mesicne.Tak jsme se ho zeptali kolik lidi ma pripojenejch a jakou linkou.Linka byla 256Kb a lidi 40.Tak jsme mu podekovali a roztahali si kabely po baraku a udelali si vse sami.A pri te diskusi se zminil ze bude delat pripojeni objektu KaskadyII.Pry uz ma smlouvu s Finepem kterej byty prodava.
Nazdar všem, rád bych se připojil k apčku Barrandov_1 a potřeboval bych poradit, jestli mám nějakou naději, bydlím v gabinově (směrem k prokopáku, 1. patro, na střechu se nedostanu) a jako na potvoru na apčko přímo nevidim, gabinova je kolmo lamačovu ul., existuje nějaká možnost jak se připojit (je někdo v mým okolí na koho bych viděl a mohl se připojit přes něj, nebo jsem chytil nějakej odraz od stěny protějších baráků), dík za pomoc.
Zanesl jsem můj bod do mapy, ale na obě ap to moc asi nebude (žádná přímá viditelnost), dá se nějak proměřit síla signálu? Asi by to chtělo udělat třetí ap pro tento kout barrandova, co ostatní z této části, jak jste na tom s viditelností a možností se připojit na jedno ze dvou stávájících ap?