Karlos má na arachne perfektvní spojení přes Winel, E60 relativně ucházející přes Střešovice, takže kdyby Karlos vybudoval retrnaslace E60-Winel, tak by to regionu 10.18 hodně pomohlo - hlavně by si BGP samo vybíralo, jestli chce směřovat traffic pro 10.18 přes Střešovice nebo přes Winel, což by se podle mě docela hodilo (na E60 teď už přes Promethea jede jen jeden člověk, a to ještě jen přes proxy..)
Jinak koukám, že s Winel usery jsem v začarovaném kruhu - když nedodám anténu, nikdo se nepřipojí trvale, takže vám budu muset zatím tu anténu AVH08 půjčit a počkat až se připojí platiči. Snad by to mohlo být například celé AP Babanet; věřím, že spoj aracne-winel tak zhruba megabit utáhne, takže snad budou spokojeni všichni... ale ty retranslace by to fakt chtělo, nemůže přece celá Praha 6 hvězdicovitě viset na arachne...
BTW, začínají se mi ozývat zájemci, kteří jsou poblíž Winelu, ale já znám jeho umístění jen podle mapy, takže jim aspoň poraďte jak se připojit, pokud jsou poblíž.
tak to vypada, ze muj problem se spatnym signalem na winel je vyresen, ze mi to ale trvalo
dost divna chyba se potvrdila, paketloss mi vzdycky stoupne, kdyz v XPckach zmenim identitu (korektne se pred tim odhlasim)..paketloss stoupne vzdy k 90%...pri restartu je to vzdy OK do chvile, kdyz nekdo zmeni identitu..pote pomuze jenom restart..a jede to dobre zase do chvile, nez nekdo zmeni identitu ...zatim to resime restartem pri kazde zmene identity, ale je to celkem vopruz....
Jsem, ale rtad, ze jsem na tenhle idiotskej problem prisel
pokud nekdo vite jak to napravit (XPcka a avaya) dejte mi plllz vedet
ad covex: klidne budeme moci zase zkusit ten 4.kanal a snad se tim vyresi i tvuj problem
Nevim jesli jsem to tu dost zduraznil ale navrhuji zkusebne prejit na 9 kanal ktery se mi zda nejmene obsazeny. Vidi nekdo nejaky duvod proc to nezkusit?
Ad trinity: jsem uprimne rad, ze se to u tebe podarilo vyresit. Este ted umravnit ty XPcka.
Vsem se omlouvam, ale zrejme vinou moji, doslo misto na disku u winelu (kompiloval jsem statistiky) a ten tedy odpovida pouze na ping, ovsem neroutuje ani neprijima vzdalene pripojeni. Vzniklou situaci se pokusim vyresit zitra rano...