Hi!
To, ze se chystate na pripojnej bod v Plzni je sice dost simpaticky... ale co takhle z Plzne na vychod ;) ...do Rokycan... ale nejak sikovne, aby byl dosah az do Mirosova ")), vydel bych to tady v MIR tak na 2-5 uzivatelu... ale xapu, ze je to trochu z cesty ;) ... zajimal by me Vas nazor na realizaci a tak .) ... dixi
No Mirošov je trochu z cesty :-))) ale neni to nedosažitelné. 2-5 uživatelů je velmi slušný počet, byli by pro nás určitě oživením....
...možná jestli jste již netrpělivý :-)))) (třeba jako já) tak si asi postavíte nejdříve propojení mezi sebou a zde si můžeme navzájem pomoci ve výměně zkušeností popřípadě pomocí...
...spíš mě teď technicky zajímá, kolik by bylo potřeba skoků na propojení a kudy by se ta trasa musela vést, z hlavy bych tipnul, že přes Rokycany, ale možná, že by to šlo i jinudy.....
....no předběžne bych rád postavil první AP v Plzni první týden v září, co bude dál uvidíme, ale myslim, že to může jít rychle.....
zdravim všechny, rád bych vešel s vámi v kontakt.měl bych zájem.se podílet na vaší síti.můžu poprosit o nějaké úvodní informace.zatím se moc neorientuju.pokoušel jsem se pročítat konferenci.......
budu se stěhovat s kanceláří do bývalého areálu jednoty na jíkalce u kalikováku. jinak mám možnost baráku "v berlíně" na košutce a 2 baráky na roudné(ale s ty jsou ted v háji a nevim jak to s nima dopadne)
nevim na co směřoval dotaz, tak jsem se snažil napsat veškeré možnosti.
konecne jsem se dostal k netu a trochu se zorientoval v tej halde prispevku takze asi nejlepsi bude rovnou napsat co vas zajima: bydlim v Ujezde - Zabelska 114 vidim na znacnou cast Ujezda, Hradek a na panelaky na Doubravce a taky na kousicek Lochace(zase ty panelaky..) kdyztak muzu vylezt na strechu a vyfotit ... tak to zkuste nak zahrnout do vasich planu dik ;-)
První fáze by měla bý ukončena výstavbou prvího AP VINICE. Dál se samozřejmě budeme rozšiřovat, záleží takyx na rychlosti naučení se technologii a taky na finančích prostředcích.
Setkání bude v září určitě, takže pak se poznáme osobně a domluvíme se pěkně u pivka co a jak dál :-)).
Myslim, že zatim to jde velice dobře (teoreticky, teď nastane tvrdá praxe).
jo jo tu tvrdou praxi znam - nejdriv fura nadseni a pak nemuzu rozchodit ani zakladni seriovou komunikaci ... takze doufam ze czFreePM na tom bude lip :-? zatim teda preju uspesne prvni kroky a kdyby bylo treba s necim pomoc(baztleni, foceni) tak reknete ... ale to spis asi az u toho pifka
zdravim