psal si ze omezeni linky do prahy si udelal na komenaku, ne ze si omezil trafik po ricanech o tom si nepsal/nerikal nic.... navic proc by to melo bejt pomaly, dyt od davida i ze svetic to jezdilo krasne 100-200kb/s od Martina Papika sem stahoval 200-250kb/s .... navic nevim proc omezovat ricanskou cast kdyz se zahlcoval jenom link do prahy? (to sem skousel i kdyz byl link do prahy 3s z rican i ze svetic to jelo porad stejne rychle).... to co si omezil ted jede na 5-8kb/s je absolutne nepouzitelny - tak max na web
2All: pripada mi to nebo se o stav nasi site zajimam jenom ja?
2Svetice: sice opozdene ale prece jenom ti odpovim - zahlceni linky hrozit nebude kdyz se dobre nastavej omezovani urcite dou odlisit inetovy pakety od czfree a uprednostit inet... nevim zatim to skoumam a nevim co a jak...
BTW: v pripade se se router kousne, kdy ti muzu volat? nerad bych te budil treba rano
ono to je spis dany tim ze se me nepovedlo nejak omezit prave ty data skrz hlavni link... ))) tak sem to zkousel takhle.
jinak se na tom pracuje.. ale sem taky jenom clovek a delam tedka na diplomce tak sem rad ze to chodi aspon takhle ))
a to ze to jede tech 5-8kb/s to tim ze ty druzi co od nich sosas tak maj prave jenom tu 64tku ))
no prave ze ji do konce mesice musim odevzdat )) tak sem prave rad ze me to omezovani aspon funguje tak jak ma ) i kdyz to je pak i mezi vama :((( ale uz to dlouho trvat nebude a neco se stim udela..
Delalo se uz neco s antenama na komenaku? Od patku mam o hodne slabsi signal, kvalita 0% , sila tak max. 26% , a to ty karte moc nestaci, takze se to pak snazi scanovat ostatni kanaly a je to dost bida?
s antennama se vubec nic nedelalo u z peknou chvili ) jinak co se tyce signalu mas jeden z nejlepsich. teda co se tyce kvantity ale s kvalitou ses na tom spatne ...
co si pamatuju tak docela foukal vitr, jestli se trosicku nehnula natena... ?
Alfa: ja, Zachy a Frk usilovne pracujem na umisteni routeru na alfu, prozatim tam buej jenom PC s jednou 180tkou sektorovkou. Ted uz nam to vlastne vazne pouze na tom ze musime vyrobit drzak na trubky (cca 20-30cm v prumeru )co sou na alfe. Snad to udelame tendle tejden a pak to zacnem testovat. V pripade uspechu se budes treba moct Cybermane pripojit pres alfu kdyby mela lepsi signal ale to se uvidi casem.... otazka je jakym zpusobem pak spojit alfa komenak ale na to je zatim more casu....
ani to hnuti nepripada v uvahu pac to by nejelo zase nic ) coz jede )) ale proste nevim jak.. cyberman ma signal dobrej resp super ale co se tyce kvality je to nic moc..
nikdy nevis co se muze stat, treba to posral ptak na strane k cybermanovi a ma ted trosicku horsi signal nez mel ... jinak ja bych asi skusil nejakou jinou antenu, jestli nemas spatnou plechovku (ted jestli mas plechovku?...)
co vim tak mel mit sito ) nema nahodou nejak ala i4 co melo spatnej zaric.? to taky muze byt ono.. on mam totiz super signal ale hodne moc velke ruseni.. takze mu pak klesne kvalita na nula nula nic..
Mam tu upravenou MMDSku, a tim ze antena je schovana za parabolou tak musim porad jeste chytat odraz od Monitexu, protoze naprimo nechytim skoro nic.To uz sme tu kdysi prece probirali a ted selhal i ten odraz, tak proto sem se ptal jestli se to uz neupravovalo aby vsesmerovka nebyla stinena parabolou a jestli se teda nezmenili podminky, ze bych to konecne moh nasmerovat spravne.Dneska je to o trochu lepsi, ale zadna slava a dost to kolisa, nejspis zacinaj obrustat stromy, co jsou kolem ty plecharny.Asi se holt na leto budu muset vratit k telecomu :-(((((((
Alfa nepripada v uvahu, kdyz sme to tu merili tak signal z alfy byl jen jeden a jeste nepouzitelnej, tam proste nevidim.
ZDRAVIM fsechny říčaňáky
konecne jsem nasel to co jsem hledal a sice tehle forum...
uz strasne dlouho si chci poridit microwlnky ale sosaj strasny prachy
mam uplne dokonal vyhled na cely dolni ricany+petrovice. Bydlim na Štuxáku f Legií
Doma mam i nejakou antenu od firmy Microwave... foto +popis dodam .. bych se i s nekym rad sesel a prokonzultoval...