kurnik mi nerikejte, ze v pardubicich neni zadna firma, ktera by me dokazala pripojit.
dyk je nas tu vic, kteri by radi alespon takto, kdyz to nejde dohromady jako v praze.
a to KVE me stve. dyk co by jim to udelalo nechat ty dva pripojne body co tu ma aktivni. doted to jelo a mohlo by to jet klidne dal. ja vim, ze je to zbytecny, kdyz prejdou na optiku, ale urcite je tu dost lidi, kteri by jim to zaplatili a radi...
k cemu ja to zarizeni vlastne poridil? KUR.A
apropo ERKOR me nabidl velmi vyhodne, ze by tu v baraku udelal schuzku ( treba by se mu povedlo presvedcit lidi, kdyz me ne ) a pak by nas 5, kteri se uz prihlasili pripojil velmi vyhodne s aktivaci 3500...
ZUPR...
a to sem si myslel, ze v brzke dobe udelam s modemem suck down...
cislo mam, takze to klidne muzes smazat, aby mu pak nekdo neto... jinak uz sem mu parkrat volal a nemohl jsem se dovolat, tak nevim. ale velice rad bych volil prave je, pac maji pro me fajn nabidku. no uvidime, jeste cekam na to, az mi dodaji antenu a spol tak snad pak...
ale dik. apropo nemas nahodou take neco spolecneho s tou firmou?
Nazdarek, bydlim pres rok na private, prvni patro (bohuzel) v Druzstevni 414 (cucime na interspar, tocnu a suzuky) se spoluzakama. My by jsme (teda momentalne muzu mluvit jen za sebe) meli, taky zajem o sesitovani. Zrejme by jsme byly tri mozna i ctyri. Ale asi az v zari, nebot jsme dva momentalne mimo.
s pozdravem
sPo
PS: Kdyby jste schaneli nejaky Hardware, tak se mi ozvete na mail a treba bych ho mohl sehnat za rozumnou cenu, nebot jsem momentalne v USA, a daji se tu sehnat zajimave veci za zajimavou cenu.