Diky, celkem dobre zpravy. To ale asi nestiham, prave jsem to zacal resit. Musim provest kalkulace a zvazit mozna reseni. Jeste se urcite ozvu. Zatim provedu nejaka prohledani.Zdravi Tudus..
jsem doma v Rudne, presneji dusniky... (cast mesta ku praze, z-market, vlak. nadrazi.. atp.).
Chci pripojit tuto cast mesta, hledam spolubojovniky a vhodny bod pro umisteni AP. atd..
Vyborne, ja mam notase, Orinoco (ale jen do prazdnin :-( ), pigtaila a biquad, pigtail konci N-Female, mam na to kabel ale je to trimetrova RG58 :-))) takze sehnat kabel a muzem merit.
Jen abys nedelal neco zbytecne - Pandora.cz - konfera CZF-HoSO
Od 22.5. je v provozu propojení do sítě Pe3ny přes bod UC007, díky tomu jsou online Hostivice a Sobín, signál v dobré kvalitě by byl k dispozici i ve Zličíně, odkud by se dalo PtP spojem propojit na Rudnou. Přes Sobín je možné napojení na jih Chýně, přes Hostivice na Jeneč apod. Zvažte, zda najdete ve Zličíně někoho ochotného vybudovat AP s retranslací pro Vás!
Ackoliv to na mape vypada, ze Rudna se da pripojit pres Zlicin, v praxi je to temer nemozne. Do Rudne se dostaneme jedine z Dobrice, kde ale neni zadny zajemce o CZFREE, ktery by pres sebe pretahnul konektivitu ze Stodulek a nebo severne pres Uhonice a podobne. Vzhledem k tomu, ze Uhonice jsou mnohem zivejsi, tak zatim pripadaji v uvahu ony s tim, ze jednou by se pres Dobric dala trasa zokruovat.
Pak je to asi pase :-(. Myslel jsem, ze z vysokých domů na západě Zličína (např. ty nástavby) musí být rozumně vidět nejméně do Chráš?an, možná i přímo Rudná. Vždy? to není tak daleko na PtP spoj. Pokud se ale opravdu nedá najít rozumná spojnice, je mi líto.
Jinak vás zdravím a přeju a? vám jde budování co nejlépe - už jsem tím taky byl zoufale zavalenej, ale ten pocit, když se skutečně propojíte stojí za to!
IJK
Vcera jsem vylezl na strechu a docela slusne vidim kostel na homoli, vidim strechy business parku (FIC), vidim na druhou stranu vodojem Chrastany, vidim trochu shoppingpark zlicin, vidim skoro celou obrovskou kovovou (s obri antenou smerujici asi nekam severne) vez u depa metra.. Take jeste jsem schopen koukat na Atol + McDonald. Bude to k necemu ?
Zdravim