Tak jsem dneska po vcerejsi uvaze docasne zneprovoznil antenu.Stve me dost silny ruseni od Becolinku (jedna trouba mi zari primo na balkon).Takze az vymyslim kam dat antenu,ozvu se.
Minuly tyden se objevila new antena na poliklinice,viditelna od Mexica.Antena smerovana na Profil (MiSho nevis nic?)
no tak to fakt nevim, jestli tam neni neco u posty. jinak tady je jedina antena od Life no a mozna vlastne mluvili v tom baraku nad Albertem, ze tam neco chteji zridit, ale jinak tady nic noveho nepribylo...
pro kalhotky je tenhle svět o brunetách... i když... ;-)
Tak sem se s Mishou dohodli ze to udelame na modulu Xoops kompletne nechjte mi prosim tento tyden na to abych to poradne nastavil. ( straty zpusobene touto prodlevou nehradim ) ) Else
Uf. Tak sem klidnější. Ty stránky asi brzo budou a nebude to snad ani moc hrozny. Misha pracuje celkem v decentnich barvach.(Ta oranžová mě docela vyděsila.)
"Snad najdete nějakou pěknou mapku s měřítkem. To abych Tě lépe zaměřila Karkulko."
Zatím Ahoj
PS:Ja jen abyjste věděli že to tu někdo ještě čte.Jak to vypada s tou antenou??? A co Jan Tleskač nepude taky na pivo?