majkal: hele uklidni se jo ? smlouvu sem cetl a nic neprijatelneho tam neni. a taktez si nektere vyrazy nech pro svoji rodinu, me to vazne nezajima :((
taky bych chtel bydlim v panelaku mezi 6.ZŠ a hospodou:-) tam jak je ta lékarná.dejte mi vedet na 732 817 473 kamoš ma zkušenosti se zaváděním zaváděl to v Liberci a řikal že by kdyztak helpnul pokud nekdo ma zajem at se ozve nejlepe telefonicky na výše uvedené číslo anténa by byla asi u mě nevim to by se dohodlo ale nejlepší by bylo kdybych se mohl nekam pripojit ale chtelo by to sehnat alespon deset lidi
no... já bydlim, jak už sem psal v Sychrově, rodinnej dum, takže by tu s viditelnosti neměl bejt problem, jesi mi teda nestiní jinej panelák, dneska si ještě vlezu na střechu a uvidim (jesi nebude zataženo )
btw: je tu najednou nějak moc aktivity a je to trochu nepřehledný ))
asi pudu do toho... 1000 je sice celkem dost, ale lepší než Telecom no, snad to vyjde s tou viditelností, takže jesi to pude tak na 99% ano... prostě pokud se nic zásadního nestane ...navíc ADSL v boleslavi ještě NEJDE a bude to chvíli trvat, takže víc možností asi ani neni