2rejnss:
Není mi stále jasné, od koho budeš mít tu konektivitu - bude to garantovaná linka, nebo jenom sdílená?
Když vidím, kolik lidí najednou začíná objevovat myšlenku WiFi v Mladé Boleslavi, možná by nebyla od věci druhá schůzka. Ale muselo by se nás sejít dost, ne jako minule (4). Navrhněte termíny.
bohužel, tenhle víkend to nepude, možná pošlu tátu, ale newim. Ale chápu, že kvůli jednomu tu schůzku rušit nebudete... dyžtak se pak nějak dohodnem po netu. Já bych do toho určitě šel, alespoň do té doby než se ke mně dostane nějaký lepší připojení, ale to je zatim v nedohlednu (ADSL tak za rok... :// ).
To Manoo:
Byl jsem se podívat na váš dům - hned vedle ve Štefánikově 548 maj mikrovlnu a v tom domě žádná firma není - možná byses s nima dohod - stačí natáhnout koax.
Na schůzce se nás sešlo 5 (lepšíme se) - 4 lidi z Pancakeu a já. V dohledné době se chystá vybudování AP někde v tvém okolí - mám pocit že je to orientačně ulice Štefánikova, nebo Roháče z Dubé - zeptej se Aliena, určitě ti rád řekne kde. Pak v Kosmonosích - Bradlec, pak u nás - řeší se povolení majitele budovy a možná někde u Fóra.