jasne neni problem v pondeli nebo v utery budu pripojen ve vlkovce 29 a budu mit antena na dalsi prenos signalu .... jedna se o to prispet maly prispevek na antenu .... cca 1000-1500 kc podle toho kolik sezenu lidi .... cela ta legrace me prisla zatim na 23k .... my icq je 27616276
Chtěl bych se připojit k czfree.net ( node kyle). Na mapě jsem našel přípojný bod alp.karlin ( Kostel na karlínském náměstí ), ale
potřeboval bych nějaké další informace.
Jako například: Jak je připojen internet a kolik bude případě potřebha přispět na provoz.
tak se mi podarilo premerit signal na strese dole v Husitsky. merili sme jen domackym Quadem, ale i tak jsme nasli dost siti ).
Jenze problem je, ze mam sice nazvy (u nekterych ani to ne), ale nevim kdo je provozuje a jak se k nim dostat.
Tak nevite nekdo jak ziskat provozovatele? Da se to nekde najit? Bohuzel Google ani Jyxo nic nenasli (.
Pokud je tu nekdo znali muzu poslat i log z NetworkStumbleru abych zjistil ktera sit bude asi nejvhodnejsi.
Jen pro uplnost tady jsou nazvy tech siti:
vsnet, SIT60-sifrovana, zizka1, babka00001 - ta je v czfree, ale relativne slaba a pak nejake nepojmenovane, pricemz jedna byla dost dobra.
caj, bydlim na seifertove mama ntenu namirenou nekam na hlavni nadrazi, jinak vidim na koleje, ekonomkua a DOS bohuzel kradu signal nejaky komercni firme coz me dost rozciluje, neslo by se pripojit jinam?