wizzi
Newbie
|
Re: Re: Ach jo... tak znovu.... |
Příspěvek č. 138 |
Zdar, tak jsem precetl vse co se tu napsalo, par lidi cetlo prislusny zakony a uvedlo citace...a z toho vyplynulo aspon podle mne par zakladnich veci, ktery se pokusim polopate rict a zopakovat, doufam, ze to pomuze k objasneni situace - snad nejen mne samotnymu a taky zabrani zbytecnejm hadkam o hovne!
...kdybych neco pochopil blbe, tak mne prosim opravte...
1)
iGW by si mely poridit vsechny potrebny listiny, razitka, licence, koncese atd. aby na ne ani FU ani CTU nemohlo a nezrusilo je, protoze to by pak byl pruser pro CZF, nemelo by I-net!
...a jak se zda, tak tohle cely se da poridit bez placeni 100k Kc, ale musi se jasne uvest, ze je to pro neverejny ucely!!!
2)
jednotliva AP nebo aspon ta dulezita by mela mit take veskere potrebne papiry, ktere jsou treba pro jejich provoz, bez potreby platit 100k Kc, zase ale musi se jasne uvest, ze je to pro neverejny ucely!!! ...samozrejme zde odpadaji papiry ohledne I-netu... .
3)
koncove body jsou asi v pohode, ty nemusi nic nikam oznamovat a o nic zadat (aspon teda predpokladam, protoze ja jsem ted pripojen pres wifi komercne a nic jsem nikde neoznamoval ani nezadal...) a i kdyby je nahodou CTU vyhmatl, ze delaj neplechu a nemaj to co maj mit, tak tim cely CZF neohrozej...CZF bude i bez nich fungovat dal...pripadnej pruser budou mit jen oni...to je holt kazdyho volba
4)
To, jestli by neuskodilo, kdyby CZF bylo registrovano jako občanské sdružení, ci neziskova organizace nebo neco takovyho...to mi neni moc jasny, v tom se presne nevyznam. Nevim jaky by z toho byly vyhody ci nevyhody, urcite by pak mohlo vystupovat jako celek, ikdyz nikym nevlastnenej, pokud by bylo treba... Ted jde o to jestli to je treba...?!? ale pokud by nechtelo vystupovat jako celek, tak by to asi byt nemuselo ...rovnou rikam, ze v bodu 4 se moc nevyznam, to necham radsi konum, ty maj vetsi hlavu...
5) nic z toho co jsem zde napsal, neni samozrejme pro nikoho z CZF povinne, zalezi jen na uvazeni jednotlivych clenu jak se rozhodnou, nikdo jim nic neprikazuje, tohle vse je jen doporuceni, aby se predeslo pripadnym malerum.
A protoze kde nic neni, tam ani smrt nebere, tak v nasem pripade plati obdobne, kdo ma spravny papiry, na toho CTU nemuze...!!! ...a i kdyby nebyla pravda, ze clovek musi vsechny ty papiry mit, tak za to, ze budu mit kryty zada a jeste se mi to treba nekdy v budoucnosti muze hodit, tak to si myslim za ty 2k Kc a nejaky drobny prece stoji, ne???
...2k je 100 piv, tak holt nepujdu 10x do hospy a usetrim na to...
Jak uz jsem rikal, pokud jsem zde napsal nejaky kraviny, tak mne prosim opravte...nejsem prs tohle guru, jen se tomu snazim porozumet!
diky a caj wizzi
|