Rad bych se pridal a vytvoril pripojny bod.
Jsem na Praze 10 - Horni Mecholupy - Veronske namesti . Panelak 6 patro - super viditelnost na konecnou metra Haje a ten dvouvezovej hotel spojenej lavkou...
Jinak tu mam linku UPC 128/96 , kterou rad zpristupnim ostatnim uzivatelum...
Jestli jste nekdo z teto lokality , dejte vedet , muzem zacit stavet spojeni mezi sebou a udelat nejakou lokalku , nez dosahneme dal....Btw , ceka na vas 120 GB dat ))
Takze dejte vedet ,
Sám sice v Měcholupech mám UPC, ale vím nejméně o 3 kámoších, kteří by do CZfree chtěli jít taky. A to sice po jednom v Milánské, Livornské a na Veroronském náměstí s tím, že ten člověk v Livornské by klidně mohl být jako rozšiřovací bod pokud by bylo třeba. Bydlí v sedmém, nejvyšším patře paneláku a v linuxu se vyzná good. Jen se chci zeptat jaké jsou finanční náklady celé akce kromě pořizovacích. Tj. kolik to všechno přijde na měsíc. Díky
Náklady jsou jenom pořizovací. Musiš si zaplatit svůj hardware potřebnej na připojení plus pokud bysi se chtěl připojit na bod, který nerozšiřuje czfree (teda koncovej bod) tak bysi ownerovi asi musel přispět na anténu pro připojení tebe, či tvého AP.
Sí? je free, tedy bezplatná, ale no asi míříš k inetu. To si musíš domluvit přímo s člověkěm, kteřý inet poskytuje - zatim Deu dává 32kbit zdarma for all, takže pokud dojde signál od tebe až k deuovi, tak už nemusíš nic platit a proto je to czfree.
Prave jsem se zaregistroval. Bydlim na Praze 10 - Petrovice, ul. Nad prehradou 467. Stavajici pripojeni mam realizovano pres UPC mistral 128kbps. Co mam udelat pro to, abych byl pripojen do czfree.net?
no tak to bych na tebe mohl vidět. Bydlim v Livornský 423... Přihlásil sem se sem docela nedávno, ale už jsem zjiš?oval co je všechno potřeba. Největší problém asi bude připojit se na nějakej hotovej node. Nevidíš náhodou dolů do Hotivaře třeba na Hostivar-Tomcat14???
zdravim vas... diky clanku na root.cz jsem nasel freeNET, ... je to pekny projekt... Libi se mi... samozrejme jsem to hned rozvykladal svym kamaradum tady v Mecholupech, takze trochu "zahustujeme" mapku... (Tarch, jjwu, NaKrecku), budou dalsi?...
"Muj" node je NaKrecku je to seste patro... Dneska jsem se dostal na strechu a udelal nejake fotky (bohuzel se mi nepodarilo sehnat digitak ... -> musim je jeste vyvolat a naskenovat)... Jinak i z toho sesteho patra je pekny vyhled (vydim na kmecuv panelak v Bolonske...)
Jak jste na tom s budovanim infrastruktury?
Myslim, ze jsem na threadu "Hostivar" zaznamenal, ze by se pry v prubehu rijna mohl pripojit do FreeNETu node Tomcat, ktery ma vyhled na kmece... pokud se nepletu....
... bylo by pekne to tady poradne rozjet... CO TAKHLE UDELAT NEJAKY SRAZ a trochu se domluvit?