hele nejni problem umistnit do vytahoveho budniku krabicku na comp (k dodani u DEU, profi verze za 1800CZK), nebo pouzit Trendware AP, ktery umi komunikovat i s jinym AP (rozmery krabicky cca 15x20 cm).
UTP a 220 ale nahoru vede vzdy...
mitch
Ted jsem do toho koukal a koukam, ze slezina je dneska v 7 u delvity. Predal jsem to Ctiradovi, ten se pry stavi, ja pojedu v 7 z prace, takze netusim, kdy bych dorazil, ale zkusim to. Prinejhorsim se neco dozvim od Ctirada. Jestli jsme to dobre pochopili, tak je to ten druhy vchod - dal od parkoviste.
Byl jsem tam, ale bohužel jsem čekal skupinku lidí tak mezi 15-25 let. Ten popis by bylo nejlepší psát HNED při oznámení srazu, protože ne každý se dívá na net každý den.
P.S. 16 let a chodil jsem tam ještě s kámošem se zlomenou nohou a rukou.
Ja tam nakonec taky dojel, i kdyz az v pul osme. Zjusil jsem to, ale nikdo uz tam nebyl ( Ctirad mi po telefonu sdelil, ze byli dva a tak se to rozpustilo.
Do pytle, já to v podstatě vymyslel a to že je sraz 2.9. se dozvím 3.9.
Znovu a lépe!
Navrhuji tento čtvrtek.
Např. u Karla.
Ovšem než to budu považovat za jisté, musí mi přijít několik mailů, nebo SMS.
macros: chtělo by to sektorovku tak, aby se tam připojil Barrandov i Slivenec. Tím už by bylo propojení Kosoř<>Slivenec<>Ohrada/Stodůlky tuplované a přes Barandov by se mohlo peerovat s centrem přes Dvorce.
macros: Já to myslel tak, že se přes tu sektorovku pospojují především naše/vaše node. Dokud je relativně málo lidí vidím to jak nejlevnější řešení a předělat na individuální P2P se to může až časem (a ceny železa jsou furt dolů).